Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP26U338CW – Review si Opinii pertinente

Electrolux

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Electrolux EXP26U338CW este un aparat de aer conditionat portabil ce permite racirea rapida a mai multor incaperi. Este usor de folosit si nu ocupa foarte mult spatiu, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXP26U338CW este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h fiind potrivit pentru un dormitor sau un birou mai mic. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic rezonabil.

Sistemul de filtrare implementat este unul de inalta calitate reusind sa ofere o purificare completa a aerului. Astfel, vor fi tinute la distanta atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Electrolux EXP26U338CW are la baza functia de racire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

  • Dezumidificare – permite eliminarea umezelii excesive din aer prevenind formarea mucegaiului in locuinta.
  • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura pe timpul noptii si presupune un mod de functionare mai silentios.
  • Timer – permite progranarea activitatii aparatului intr-un interval de pana la 24 de ore.
  • Auto – putem programa temperatura dorita pentru racire, iar aparatul se va ocupa cu mentinerea sa.
  • Auto restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.

Aparatul poate fi controlat foarte usor fie prin intermediul telecomenzii din dotare, fie cu ajutorul panoului de control amplasat in partea superioara a acestuia ce beneficiaza de o interfata foarte intuitiva.

Electrolux EXP26U338CW display

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe prima treapta de putere inregistreaza 49 dB, pe a doua 50 dB, iar pe a treia 51 dB. Sigur ca un aparat portabil nu va fi niciodata la fel de silentios precum cel fix insa in cazul de fata, valorile respective nu ar trebui sa ne ingrijoreze fiindca nu este un nivel foarte mare.

Dimensiunile aparatului de aer conditionat sunt de 47.6 cm lungime, 38.5 cm latime si 71 cm inaltime, avand o greutate de 31.5 kg. Insa, se poate transporta foarte usor, iar acest lucru este posibil datorita rotilor de transport foarte rezistente.

Opinii personale

Electrolux EXP26U338CW este un aparat de aer conditionat care se descurca eficient cat timp este luata in considerare capacitatea de modificare a temperaturii si suprafata aferenta. Este usor de setat si reuseste sa faca fata cu succes si in sezonul canicular. De asemenea, este foarte simplu de mutat dintr-o camera in alta fara efort. In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta este unul rezonabil, nu este deranjant.

In principiu, nu as avea ce sa ii reprosez din punct de vedere functional, iar estetic, pot spune ca arata foarte bine. Pretul de achizitie este unul rezonabil.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sustin ca se descurca de minune acest aparat de aer conditionat mobil si il folosesc pentru a racori mai multe incaperi. Il muta foarte usor dintr-o camera in alta, in general, fiind folosit in dormitoare. Au reusit sa il instaleze si sa il seteze foarte usor, iar din punctul lor de vedere, reprezinta o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Electrolux EXP26U338CW

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.5/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de transportat
  • Functii utile
  • Usor de setat
  • Design placut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *