Review: Aer conditionat portabil Trotec PAC 2010S

Trotec

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Trotec PAC 2010S este un aparat de aer conditionat portabil ce asigura performante detul de bune, reusind sa restabilizeze eficient disconfortul termic. Trebuie sa recunosc ca in materie de aparate portabile se descurca foarte bine, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2010S prezinta o capacitate de racire de 7000 BTU/h, asigurand confortul termic al unei incaperi de pana la 25 mp, cu o inaltime standard de 2.7 metri. In acelasi timp, debitul de aer rece ajunge pana la 230 mc/h, pe cea mai puternica dintre cele doua trepte disponibile. In plus, permite setarea directiei fluxului de aer.

Eficienta energetica atinsa este si ea una foarte buna, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Controlarea aparatului se realizeaza cu ajutorul panoului de control localizat in partea superioara a acestuia. Prezinta taste cu mambrana si un mini display digital. In plus, vine la pachet si cu o telecomanda ce ofera un control mai facil al aparatului.

Trotec PAC 2010S are la baza functia de racire, dar si alte functii utile. Functia de dezumidificare o apreciez foarte mult, fiindca indeplineste practic si functia de dezumidificator, eliminand umezeala excesiva din aer. Regimul automat de functionare presupune reglarea functiilor sistemului in functie de temperatura din camera. In momentul in care temperatura incaperii depaseste 24 de grade Celsius, aparatul va porni automat functia de racire. In cazul in care temperatura este mai mica de 24 de grade Celsius, va fi pornita functia de ventilare. Functia Timer permite programarea activtiatii aparatului pentru 24 de ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, ca orice alt aparat de aer conditionat mobil este mai galagios decat unul fix. Insa, avand in vedere faptul ca pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 65 dB. Nu este o valoare atat de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile aparatului sunt de 31 x 31 x 64 cm (L x l x H) si cantareste 21 de kg.

Concluzii si Pareri

Trotec PAC 2010S este un aparat de aer conditionat portabil eficient, care va va ajuta sa scapati de disconfortul termic destul de rapid. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de alegerea facuta sustinand ca aparatul le-a fost de foarte mare folos, iar ceea ce aprecieaza cel mai mult, este ca il pot folosi in mai multe incaperi. Nu este foarte zgomotos, iar aparatul functioneaza in concordanta cu asteptarile lor. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Trotec PAC 2010S

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Regim automat de functionare
  • Timer, Dezumidificare
  • Usor de transportat
  • Usor de folosit

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *