Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 409 – Review si Pareri obiective

Whirpool

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 409 este un aparat de aer conditionat prevazut cu functii si tehnologii moderne, ce reuseste sa ofere un confort termic ridicat. In continuare, as vrea sa va prezint mai multe detalii in continuare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva despre produs.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 409 este prevazut cu o capacitate de modificare a temepraturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta A++ in regim de racire si A in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter optimizeaza activitatea aparatului, compresorul putand modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii energetice.

Sistemul de filtrare HD permite purificarea completa a aerului indepartand eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile si bacteriile.

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 409 are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

  • Dezumidificare – indeparteaza umezeala din aer, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
  • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura, asigurand si un mod de functionare silentioasa.
  • Timer – permite programarea aparatului pe intervale orare prestabilite.
  • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
  • Auto-curatare – vizeaza uscarea rapida a vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa.
  • JET – intensifica activitatea aparatului temporar, atingand mai rapid temperatura dorita.
  • Around U – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea principala.
  • Autodiagnoza – permite semnalarea imediata a unei eventuale probleme de ordin functional, afisand pe display un cod.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de functionare, nivelul de zgomot fiind cuprins in intervalul 21-40 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 88 cm lungime, 27 cm latime si 21.7 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Dimensiunile unitatii externe sunt de 71.5 cm lungime, 24 cm latime si 48.2 cm inaltime, avand o greutate de 28 de kg.

Opinii personale

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 409 este un aparat de aer conditionat foarte eficient, care se descurca excelent in orice situatie. Apreciez diversitatea functiilor, dar si modul silentios de operare. Totusi, m-as fi asteptat sa fie prezenta si tehnologia Wi-fi pe care, personal, o consider extrem de utila. Nu afecteaza in vreun fel eficienta aparatului, insa este o preferinta personala si mi-ar fi placut sa o regasesc. In ansamblu, as spune ca merita banii, iar daca mai prindeti si o oferta de pret, cred ca ar trebui sa profitati.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achzitionat aparatul s-au aratat, deopotriva, multumite de modul acestuia de operare. Apreciaza atat partea functionala, cat si cea estetica. Isi face treaba excelent, modifica rapid temperatura din camera, este silentios si foarte economic. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Opinii pe scurt: Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 409

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de filtrare performant
  • Multe functii moderne
  • Design elegant
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *