Aparat de aer conditionat Midea Mission II R32 MB-09N8D6-MBT-09N8D6 – Review si Recomandari

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea Mission II R32 MB-09N8D6-MBT-09N8D6 este un aparat de aer conditionat performant, prevazut cu functii si tehnologii avansate asigurand cele mai bune conditii indiferent de vremea de afara. In continuare, va voi prezenta cateva informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri pertinente.

Aparatul de aer conditionat Midea Mission II R32 MB-09N8D6-MBT-09N8D6 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTu/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atat  in regim de incalzire, cat si in regim de racire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile. Pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de fitlrare implementat reuseste sa asigure o purificare completa a aerului, indepartand atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea facila a aparatului direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Astfel, nu va fi necesar sa fiti prezenti la domiciliu pentru a porni sau opri aparatul, pentru a realiza setarile dorite si asa mai departe.

Midea Mission II R32 MB-09N8D6-MBT-09N8D6 are la baza functii de racire si incalzire, precum si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – permite eliminarea umezelii excesive din aer prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, care va transmite constant feedback catre unitatea principala, mentinand constanta temperatura dorita.
 • Smart reminder – presupune reamintirea curatarii filtrelor de aer pentru un aer mereu curat.
 • Louver Position Memory – preuspune reluarea automata a flapsului la repornirea aparatului conform setarilor realizate anterior.
 • Smart Sleep Curve – asigura conditiile optime pentru un somn linistit, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • GA Stepless – presupune masurarea temperaturii ambientale si a parametrilor de functionare in timp real, adaptandu-si astfel constant viteza de rotatie a compresorului.
 • iECO Mode – permite economisirea energiei electrice cu pana la 60% ind ecursul a 8 ore.
 • Super cool – presupune intensificarea activitatii aparatului, atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema de ordin functional prin afisarea unui cod pe display ce va putea fi gasit in manual.

Opinii personale

Din punctul meu de vedere, Midea Mission II R32 MB-09N8D6-MBT-09N8D6 este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce reuseste sa restabilizeze confortul termic foarte rapid. Apreciez diversitatea functiilor din dotare care fac fata oricarei situatii, dar si posibilitatea controlarii facile a aparatului direct de pe telefonul mobil. Personal, nu as avea ce sa ii reprosez si chiar cred ca merita fiecare banut.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat acest aparat sustin ca modelul analizat isi face treaba exemplar, asa cum se si asteptau. Cei mai multi l-au montat in dormitoare si sunt foarte multumiti de confortul oferit. De asemenea, sustin ca aplicatia mobila este foarte usor de utilizat si o folosesc des, in sezonul cald, chiar zilnic. Il recomanda cu toate increderea mai departe si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Midea Mission II R32 MB-09N8D6-MBT-09N8D6

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Eficienta energetica
 • Foarte silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *