Review: Aparat de aer conditionat Daikin SkyAir Bluevolution FTXM35N-RZAG35A

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daikin SkyAir Bluevolution FTXM35N-RZAG35A este un aparat de aer conditionat ultra-performant ce inglobeaza functii si tehnologii moderne pentru o eficienta ridicata. In continuare, vom discuta pe larg ceea ce presupune acest aparat de aer conditionat pentru a verifica daca este sau nu in concordanta cu nevoile voastre.

Aparatul de aer conditionat Daikin SkyAir Bluevolution FTXM35N-RZAG35A este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, atat in regim de incalzire, cat si in regim de racire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol deosebit de important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Astfel, pe cicluri lungi de functionare se pot obtine important economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat reuseste sa asigure o purificare complet a aerului indepartand eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, beneficiaza si de efect deodorizant.

Daikin SkyAir Bluevolution FTXM35N-RZAG35A are la baza functiile de racire si incalzire, dar este prevazut si cu alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer prevenind formarea mucegaiului in locuinta.
 • Baleiere automata – atat pe verticala, cat si pe orizontala, trimitand un jet de aer cald/rece in toate colturile camerei.
 • Sleep – protejeaza somnul pe tot parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura, timp in care, presupune si un mod silentios de functionare.
 • Timer – permite programarea zilnica sau saptamanala a activitatii aparatului.
 • Auto restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar atingand mai rapid temperatura setata.
 • Auto diagnoza – semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific ce va putea fi gasit in manual.
 • Silent – dezactiveaza sunetele de confirmare ale comenzilor.

Opinii personale

Daikin SkyAir Bluevolution FTXM35N-RZAG35A este, fara indoiala, un aparat de inalta calitate, ce ofera conditiile optime indiferent de vremea de afara. Se descurca foarte bine, beneficiind de o gama extrem de variata de functii moderne. De asemenea, imi place ca este deosebit de silentios, dar si economic, iar acest lucru se reflecta si prin factura la curentul electric. Insa, pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca am fost surprins nu tocmai placut de faptul ca este absenta tehnologia Wi-fi. Avand in vedere categoria de pret, totusi, ma asteptam sa fie prezenta. Nu influenteaza in vreun fel buna functionare a aparatului, insa ne-ar fi permis sa putem controla aparatul direct de pe telefonul mobil. Este o preferinta personala, insa ramane la aprecierea fiecaruia acest aspect.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat produsul sustin ca modelul in discutie se comporta exemplar. Isi face treaba excelent, asa cum promite, este usor de setat si foarte economic. Confirma faptul ca atinge foarte rapid temperatura setata, folosit atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin SkyAir Bluevolution FTXM35N-RZAG35A

9.7

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

 • Functii moderne diversificate
 • Eficienta energetica
 • Foarte silentios
 • Detectare prezenta
 • Ochi ingeligent
 • Refulare 3D

Pareri Contra

 • Pret cam piperat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *