Aparat de aer conditionat portabil Beko BEPB09H – Review si Impresii

Beko

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Beko BEPB09H este un aparat de aer conditionat mobil ce reuseste sa ofere un confort termic ridicat chiar si in conditii extreme. Este o alternativa interesanta pentru cei ce cauta un aparat portabil, insa inainte de a lua o decizie, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe detalii.

Aparatul de aer conditionat Beko BEPB09H este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 8871 BTU/h pe modul racire, dar si pe modul incalzire, fiind incacdrat in clasa de eficienta energetica A, respectiv A+. Astfel, putem spune ca este un model destul de economic, deci acest aspect nu ar trebui sa va creeze probleme.

Aparatul poate fi controlat foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare sau prin intermediul panoului de control localizat in partea superioara a acestuia. Indiferent de varianta pentru care optati, controlul este absolut facil, interfata acestora fiind foarte intuitiva.

Beko BEPB09H este prevazut cu functii de baza racire si incalzire, dar si cu alte functii foarte interesante, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din locuinta, prevenind dezvoltarea mucegaiului.
 • Sleep – ofera conditiile optime pentru un somn linistit, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Self-evaporative – este o functie foarte ingenioasa care este potrivita pentru locuintele cu umiditate scazuta. Aceasta presupune refolosirea apei colectate prevenind uscarea aerului.
 • Jet – intensisfica activitatea aparatului pentru a atinge temperatura dorita mai rapid.
 • Auto Changeover – presupune selectarea automata a modalitatii optime de functionare pentru a mentine confortul termic in locuinta.

Dimensiunile aparatului sunt de 40 cm lungime, 48 cm latime si 79.5 cm inaltime, avand o greutate de 29 de kg.

Opinii personale

Trebuie sa recunosc ca Beko BEPB09H m-a surprins in mod placut prin dotarile sale si eficienta dovedita. In general, isi face treaba foarte bine atat setat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Ceea ce m-a fascinat la el se refera la existenta anumitor functii implementate. As putea spune ca din acest punct de vedere ar putea concura cu multe aparat de aer conditionat fixe. Am apreciat existenta fucntiei Self Evaporitave pe care nu am intalnit-o la prea multe modele pana in prezent. Atat ea, cat si functia de dezumidificare sunt extrem de utile si chiar transforma aparatul in unul multifunctional. Fie ca te confrunti cu aerul prea uscat, ori cu umiditatea excesiva din locuinta, acest aparat te poate ajuta real.

Legat de portabilitatea sa, intr-adevar, poate fi mutat foarte usor, beneficiind de roti de transport rezistente. De asemenea, apreciez faptul ca nu este un mare consumator de energie electrica, dimpotriva, este destul de economic, iar acest lucru se reflecta in factura de la curent. In ansamblu, nu am ce sa ii reprosez, singura mentiune pe care as vrea sa o fac pentru a va asigura ca functioneaza in parametrii optimi, este sa respectati capacitatea de modificare a temperaturii si sa va adaptati, in sensul in care suprafata sa nu depaseasca pe cea recomandata.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt, la randul lor, multumiti de produs, iar acest lucru era usor de intuit. In general, ceea ce spun acestia se refera la eficienta de care a dat dovata aparatul, sustinand ca functiile din dotare sunt foarte utile. Comparandu-l cu alte aparate portabile, pot confirma faptul ca este mai silentios decat respectivele modele. In general, din punct de vedere functional nu au ce sa ii reproseze, si avand in vedere capacitatea sa, as recomanda-o pentru un dormitor sau birou mai mic. In consecinta, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Beko BEPB09H

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii foarte interesante
 • Eficienta energetica
 • Racire/Incalzire rapida

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *