Aparat de aer conditionat Carrier Hi-Wall Xpower Wi-Fi 9000 BTU : Review si Recomandari

Carrier

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Carrier Hi-Wall Xpower este un aparat de aer conditionat foarte eficient prevazut cu functii si tehnologii avansate, dar si cu un consum energetic mic. Poate fi o varianta foarte interesanta, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Carrier Hi-Wall Xpower prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++ indiferent de regimul de functionare.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, caci datorita ei, compresorul isi poate varia singur turatiile. In acest fel, temperatura dorita este atinsa mult mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare este unul de inalta performanta fiind format din Pre-Filtru, Vitamin C, Ionizare si Cold Catalyst, reusind astfel sa purifice complet aerul. Elimina eficient chiar si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, are capacitatea de a neutraliza si mirosurile neplacute.

Tehnologia Wi-fi este si ea prezenta si permite controlarea aparatului de la distanta direct de pe telefonul mobil. Astfel, puteti realiza toate setarile dorite fie ca va aflati in oras sau la serviciu, iar cand ajungeti acasa va puteti bucura de un confort termic potrivit.

Carrier Hi-Wall Xpower beneficiaza de functiile de racire si incalzire, precum si de alte functii interesante:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer, impiedicand dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari efectuate.
 • Sleep – impiedica modifiarile bruste de temperatura protejandu-va somnul.
 • Dezghetare automata – elimina gheata formata in interiorul unitatii externe inainte de inceperea activitatii de incalzire.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului, atingand mai rapid temperatura setata.
 • Autocuratare – mentine vaporizatorul uscat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.
 • Eco – ofera un confort termic optim cu un consum redus de resurse.
 • Auto diagnosticare – semnaleaza problemele de ordin functional aparute, afisand pe display un cod pe care il veti putea gasi in manual.

De asemenea, este un model foarte silentios, care pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza cel mult 38 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 20.8 cm lungime, 83.5 cm latime si 29.5 cm inaltime, cantarind 8.7 kg. Dimensiunile unitatii externe sunt de 30.3 cm lungime, 76.5 cm latime si 55.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 26.4 kg.

Opinii personale

Carrier Hi-Wall Xpower este o varianta excelenta, ce beneficiaza de functii si tehnologii avansate, fiind capabil sa ofere tot confortul termic de care aveti nevoie. Este genul de aparat caruia chiar nu ii lipseste  nimic, iar analizat prin prisma capacitatii de modificare a temperaturii, ar fi ideal pentru un dormitor, fie el si mai spatios. Aplicatia mobila functioenaza perfect, aparatul raspunzand prompt la comenzi. Din punctul meu de vedere, poate fi o achizitie extrem de reusita.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sustin ca aparatul functioneaza impecabil, asa cum se si asteptau. Raceste foarte rapid camera unde este amplasat, iar datorita gamei variate de functii, face fata cu succes oricarei situatii. Folosesc foarte des aplicatia mobila si confirma ca este usor de folosit si extrem de utila. In plus, apreciaza extrem de mult si modul economic si silentios de functionare, motiv pentru care recomanda mai departe cu incredere produsul si cosnidera raportul calitate/pret drept unul corect.

Aparat de aer conditionat Carrier Hi-Wall Xpower Wi-Fi 9000 BTU

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Aparat de aer conditionat Carrier Hi-Wall Xpower Wi-Fi 9000 BTU

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Gama variata de functii moderne
 • Silentios
 • Extrem de economic

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Carrier Hi-Wall Xpower Wi-Fi 9000 BTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *