Review: Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi, 9000 BTU

Carrier

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Carrier IPLUS Wi-Fi este un aparat de aer conditionat foarte economic prevazut cu sistem de filtrare performant si o serie de functii interesante. Despre toate acestea si nu numai, vom discuta in cadrul acestui review pe care vi l-am pregatit.

Aparatul de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturiii de 9212 BTU/h in regim de racire si 9895 BTU/h in regim de incalzire, facand fata cu succes intr-un dormitor sau un birou mai mic. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ pe modul incalzire si A++ pe modul racire, asigurand un consum energetic foarte mic.

Tehnologia Inverter are rolul de a optimiza activitatea aparatului, compresorul modificandu-si in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, va obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul dintre cele mai performante modele de piata la ora actuala, fiind alcatuit din trei filtre diferite. Acesta are capacitatea de a purifica complet aerul indepartand atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul poate fi controlat foate usor atat prin intermediul telecomenzii, cat si direct de pe telefonul mobil. Cea de-a doua varianta presupune conectarea la internet si descarcarea aplicatiei mobile. Prin intermediul ei puteti realiza toate setarile dorite chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Carrier IPLUS Wi-Fi are la baza functii de racire si incalzire, dar si alte functii utile, printre care amintim:

 • Dezumidificare – vizeaza indepartarea umiditatii excesive din aer, in acest fel prevenind mucegaiul.
 • Sleep – presupune prevenirea modificarilor bruste de temperatura, asigurand un somn linistit pe tot parcursul noptii.
 • Timer – permite programarea aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul poate reporni automat, dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto clean – asigura o uscare rapida a vaporizatorului dupa finalizarea regimului de racire, prevenind in acest fel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului, principalele responsabile pentru aparitia mirosurilor neplacute.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, atingand mai rapid temperatura setata.
 • Dezghetare automata – in momentul in care detecteaza gheata in interiorul unitatii interne, aceasta functie se activeaza automat pentru a o decongela.
 • Autodiagnoza – identifica si semnaleaza erorile de ordin functional, afisand pe display un cod specific ce va putea fi gasit in manual pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Follow me – trasnforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea principala, pentru a mentine constanta temperatura dorita.

De asemenea, sta foarte bine si la capitolul zgomot produs, caci este un aparat foarte silentios, pe prima treapta inregistarnd 21 dB, iar pe cea mai puternica 38 dB.

Unitatea interna masoara 73 cm lungime, 19.2 cm latime si 29.1 cm inaltime, cantarind 8 kg. Unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, cantarind 23 de kg.

Opinii personale

Carrier IPLUS Wi-Fi este un aparat caruia, efectiv, nu ai ce sa ii reprosezi din punct de vedere functional fiinca isi face treaba excelent. Modifica foarte rapid temperatura din camera si inlatura numai decat disconfortul termic.

Apreciez in mod deosebit, diversitatea functiilor din dotare de ultima generatie, ce acopera toate nevoile pe care le-am putea avea. De asemenea, ca de fiecare data, sunt incantat de existenta tehologiei Wi-fi ce ofera mai mutla flexibilitate si usurinta in realizarea setarilor dorite de oriunde.

Din punctul meu de vedere, acest model este un produs foarte bun, ce presupune un mod de functionare eficient, silentios si foarte economic, si, prin urmare, isi merita toti banii.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat produsul sunt de parere ca a fost o algere foarte buna intrucat aparatul isi face treaba exact asa cum promite cu un consum incredibil de mic. De asemenea, este foarte silentios, indiferent de functia activata. Aplicatia mobila este usor de folosit si o folosesc foarte des pentru a porni aparatul inainte sa ajungeti acasa. Il recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Carrier IPLUS Wi-Fi 9000 BTU

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte multe functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa
 • Foarte economic

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *