Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi, 9000 BTU – Review si Recomandari

Carrier

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi este un aparat de aer conditionat modern dotat cu functii si tehnologii avansate pentru o eficienta sporita. In continuare, ne-am propus sa va prezentam toate detaliile necesare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi dispune de o capacitate de modificare a temperaturii de 9212 BTU/h pe modul racire si 10236 BTU/h pe modul incalzire. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ pe modul incalzire si A++ pe modul racire, asigurand o functionare foarte economica.

Tehnologia 3D DC Inverter detine un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile in vederea atingerii mai rapide a temperaturii dorite, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe termen lung, aparatul poate obtine un consum energetic cu 40% mai mic decat alte modele cu compresorr On/Off.

Sistemul de filtrare implementat – HEPA, Filtru Cold Catalist, Filtru Vitamina C, Pre-filtru si Filtru ionizator – reuseste sa ofere o purificare completa a aerului. Acesta va elimina rapid particulele de praf, poluare polen, par provenit de la animalele de companie, virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, filtru ANION elibereaza ioni negativi in incapere, imbunatatind calitatea aerului.

Tehnologia Wi-fi permite aparatului sa fie controlat foarte usor chiar si de pe telefonul mobil. Insa, trebuie aparatul conectat la internet si descarcata aplicatia mobila. In continuare, toate setarile dorite vor fi realizate extrem de simplu fara sa fie necesar sa fiti prezenti la domiciliu.

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi are la baza functiile racire si incalzire, precum si alte functii interesante:

 • Dezumidificare – vizeaza indepartarea umezelii excesive din aer prevenind in acest fel formarea mucegaiului in locuinta.
 • Sleep mode – previne modificarile bruste de temperatura pentru a te putea bucura de un somn linistit.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – aparatul isi reia activitatea dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manual.
 • Autocuratare – mentine uscat vaporizatorul, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Silent – anuleaza orice sunet de confirmare a comenzilor.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera mentinand temperatura constanta.
 • Eco – ofera o functionare cat se poate de economica.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, atingand mult mai rapid temperatra dorita.
 • Auto defrost – se activeaza in cadrul regimuli de incalzire, rolul acestuia fiind de a optimiza activitatea aparatului. In momentul in care se detecteaza gheata in unitatea externa, aparatul va asigura o decongelare naturala.
 • Auto swing – ajuta la distribuirea uniforma a aerului in incapere.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe prima treapta inregistreaza 22 dB, pe a doua 31 dB, pe a treia 35 dB, iar a patra 39 dB.

Unitatea interna masoara 73 cm lungime, 19.2 cm latime si 29.1 cm inaltime, cantarind 7.5 kg. Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 27 de kg.

Opinii personale

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi este un aparat modern din perspectiva dotarilor, beneficiind de o mulittudine de functii moderne si foarte utile. Trebuie sa recunosc ca s-ar mai fi putut lucra la design-ul acestuia, fiindca producatorii nu au pus prea mare accent. Insa, amplasat pe un perete alb, se camufleaza perfect.

De asemenea, apreciez faptul ca este un aparat foarte economic si silentios. In plus, aplicatia descarcata pe telefon este foarte intuitiva si usor de folosit chiar si de catre cei mai putin familiarizati cu tehnologia.

In ansamblu, sunt de parere ca ar putea fi o achizitie buna, iar pretul cu care vine la pachet este unul avantajos.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt de parere ca a fost o alegere inspirata, fiindca aparatul s-a dovedit a fi extrem de eficient folosit atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Au fost incantati de diversitatea functiilor din dotare, dar si de faptul ca este un model economic si silentios. Din punctul lor de vedere, nu au identificat niciun fel de inconvenient, motiv pentru care il recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Carrier Ventus Supreme Wi-Fi 9000 BTU

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Multe functii moderne
 • Silentios si foarte economic

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *