Aparat de aer conditionat Daewoo 9000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, kit instalare inclus, 4 directii de ventilare display, DSB-H09A0KLH-VW, Alb : Review detaliat

Daewoo

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Daewoo DSB-H09A0KLH-VW este un aparat de aer conditionat ce ofera o gama variata de functii moderne despre care vom discuta in detaliu in cadrul acestui material. Prin urmare, va propunem sa urmariti review-ul pe care l-am pregatit si sa decideti ulterior daca este modelul cel mai potrivit nevoilor voastre.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-H09A0KLH-VW prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic.

Tehnologia Inverter detine un rol foarte important in activitatea aparatului, gratie acesteia compresorul putand sa isi regleze automat turatiile. In acest fel, temperatura setata este atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine economii semnificative cu energia electrica.

In acelasi timp, dispune de sistem de filtrare performant ce asigura o purificare completa a aerului. Astfel, va reusi sa elimine particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, poate fi spalat asigurand si o intretinere facila.

Tehnologia Wi-fi reprezinta un avantaj fiindca permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil, fara sa fiti prezenti la domiciliu. Astfel, puteti porni aparatul cand inca va aflati la birou, iar cand ajungeti acasa, va puteti bucura de un confort termic foarte bun.

Daewoo DSB-H09A0KLH-VW are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – permite eliminarea umezelii din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Autocuratare – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa.
 • 4 Way swing – aerul va fi suflat atat pe verticala, cat si pe orizontala, asigurand o racire uniforma incaperii.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura setata.
 • Sleep – protejeaza somnul pe tot parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.

Unitatea interna masoara 19 cm lungime, 69.8 cm latime si 25.5 cm inaltime, avand o greutate de 6.5 kg. Unitatea externa masoara 29 cm lungime, 77.7 cm latime si 49.8 cm inaltime, avand o greutate de 24 de kg.

Opinii personale

Daewoo DSB-H09A0KLH-VW este o varianta de aparat de aer conditionat ce vine la pachet cu un pret avantajos. In general, dispune de functii variate pentru un confort termic optim indiferent de conditiile de afara, iar aplicatia mobila este usor de folosit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in domeniu. Poate fi o alternativa avantajoasa pe care personal as recomanda-o.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul isi face treaba eficient, este foarte silentios, iar aplicatia mobila prietenoasa. Se configureaza usor, modifica destul de repede temperatura din camera si presupune un consum energetic redus. Prin urmare, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Daewoo DSB-H09A0KLH-VW

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii
 • Silentios
 • Sistem de filtrare performant

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *