Aparat de aer conditionat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35L-RXP35L – Review si Recomandari

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daikin Comfora Bluevolution FTXP35L-RXP35L este un aparat de aer conditionat de inalta calitate, ce ofera performante ridicate si un consum energetic mic. Ar putea reprezenta o varianta de luat in calcul foarte buna, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile.

Aparatul de aer conditionat Daikin Comfora Bluevolution FTXP35L-RXP35L este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce inseamna ca va fi potrivit pentru un living. In aceasi timp, este un aparat foarte economic incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atat in regim de incalzire, cat si in regim de racire.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul dintre cele mai importante modele de pe piata asigurand o purificare completa a aerului. Acesta capteaza eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, detine si efect deodorizant.

Tehnologia Wi-fi in cazul acestui model este optionala, iar pentru a beneficia de ea, va trebui sa o achizitionati separat. Din punctul meu de vedere, este foarte utila fiindca prin intermediul aplicatiei mobile Daikin Online Controller, aparatul poate fi controlat foarte usor de pe smartphone oriunde v-ati afla.

Daikin Comfora Bluevolution FTXP35L-RXP35L prezinta functiile de racire si incalzire, precum si alte functii interesante:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer prevenind in acest mod formarea mucegaiului in locuinta.
 • Silentios – asigura o functionare silentioasa, inregistrand numai 19 dB.
 • Baleiere automata – presupune setarea deplasarii verticale in mod automat a fluxului de aer, in acest fel racorind uniform incaperea.
 • Economic – asigura un consum energetic redus, dar va atinge temperatura dorita pe o durata mai mare.
 • Timer – vizeaza programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – implica reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica pe o perioada limitata de timp activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura setata.
 • Auto diagnoza – semnaleaza orice problema aparuta la nivel functional, prin afisarea unui cod pe display.

Opinii personale

Nu as avea ce sa ii reprosez aparatului Daikin Comfora Bluevolution FTXP35L-RXP35L fiindca este un model care se descurca foarte bine, fiind dotat cu o serie de functii si tehnologii avansate. Recunosc, insa, ca analizand pretul de achizitie, m-as fi asteptat sa fie inclusa si tehnologia Wi-fi, insa, cu spuneam mai devreme, aceasta trebuie achizitionata separat. Aceasta ar fi singura observatie pe care as face-o, fiindca, in rest, nu ai ce sa ii reprosezi acestui model, iar daca dispuneti de un buget pe masura, merita achizitionat cu tot cu Wi-fi.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt si ei foarte multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba impecabil, asa cum era de asteptat. Cei mai multi au optat, bineinteles, pentru tehnologia Wi-fi fiindca si lor le este de foarte mare folos. In rest, apreciaza diversitatea functiilor din dotare, modul economic, dar si silentios de functionare. Sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin Comfora Bluevolution FTXP35L-RXP35L

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Sistem de filtrare performant
 • Numar mare de functii moderne
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Tehnologie Wi-fi contra-cost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *