Review: Aparat de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este un aparat de aer conditionat ultra-performant prevazut cu o gama variata de functii moderne, ce reusesc sa asigure un confort termic ridicat. Poate fi o alternativa foarte interesanta, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare despre acest produs.

Aparatul de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafata de aproximativ 25 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atat in regim de incalzire, cat si in regim de racire, asigurand un consum energetic mic.

Tehnologia Inverter prezinta un rol deosebit de important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia, compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, aparatul poate obtine economii energetice cu apan la 40%.

Sistemul de filtrare din dotare reuseste sa ofere o purificare completa a aerului, fiind unul dintre cele mai performante modele de pe piata. Indeparteaza eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, ofera si efect deodorizant.

Aparatul poate fi controlat foarte usor atat prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si cu ajutorul smartphone-urilor gratie tehnologiei Wi-fi. Este necesara descarcarea aplicatiei Peel Smart Remote, dupa care, veti putea controla aparatul foarte usor de oriunde.

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare – vizeaza indepartarea umezelii excesive din aer in vederea prevenirii formarii mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare presetate.
 • Auto restart – aparatul isi reia automat activitatea dupa o intrerupere de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto curatare – vizeaza uscarea rapida a vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat sa poata atinge mai rapid temperatura dorita.
 • Econo cool – ofera un consum energetic mai mic, insa temperatura  setata este atinsa mai greu.
 • Sleep – protejeaza somnul pe tot parcursul noptii, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema de ordin functional prin afisarea unui cod pe display ce va putea fi gasit in manual.

Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza de senzor de prezenta care are capacitatea de a detecta persoanele care se afla in incapere, evitand suflarea aerului in directia acestora.

Unitatea interna masoara 90 cm lungime, 29.8 cm latime si 21.5 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg. Unitatea externa masoara 76.5 cm lungime, 25.8 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg.

Opinii personale

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este un aparat foarte bun, ce ofera o gama variata de functii si tehnologii moderne pentru rezultate pe masura. In ceea ce priveste design-ul, as putea spune ca beneficiaza de o carcasa destul de discreta, insa, din punctul meu de vedere, s-ar fi putut pune mai mult accent si pe design-ul acesteia.

Insa, revenind la ceea ce este cel mai important – functionalitatea aparatului – pot confirma ca isi face treaba impecabil. Acesta lucru se datoreza si functiilor diversificate din dotare, ce il fac util in orice situatie si in orice sezon. In plus, apreciez faptul ca este prezenta tehnologia Wi-fi care simplifica lucrurile, permitand controlarea aparatului chiar si atunci cand ne aflam la birou sau in oras.

Chiar daca pretul de achizitie este ceva mai mare comparativ cu alte modele din aceeasi gama, totusi calitatea justifica pretul, iar daca mai prindeti si o oferta de pret, consider ca merita pe deplin.

Pareri de la alti cumparatori

Alti cumparatori, asa cum era si de asteptat, sunt foarte incantati de aparat si sustin ca intr-adevar isi face treaba exact asa cum promite. Sustin ca il folosesc in orice sezon, fiind eficient, silentios si foarte economic. Le place faptul ca atunci cand functioneaza nu se simte curent, iar cei alergici il folosesc tot timpul anului si sustin ca alergiile sezoniere nu se mai resimt cu aceeasi intensitate. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna si considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii moderne
 • Sistem de filtrare performant
 • Senzor de prezenta
 • Silentios
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *