Review: Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B este un model performant ce ofera tehnologii avansate si un confort ridicat, indiferent de sezon. Modelul in discutie s-a dovedit a fi unul foarte interesant, de aceea, in continuare va voi prezenta mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Aparatul de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h atat in regim de incalzire, cat si in regim de incalzire. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pe  modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter are rolul de a eficientiza activitatea aparatului, compresorul variindu-si in mod automat turatiile, atingand temperatura dorita mult mai rapid. Pe termen lung, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare reuseste sa asigure o purificare completa a aerului indepartand eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, prezinta si efecct deodorizant.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Daikin Online Controller ce face posibila realizarea tuturor setarilor dorite fara sa fii prezent la domiciliu. Atentie, insa, in cazul acestui model, respectiva tehnologie este optionala si presupune un cost suplimentar pentru instalare.

Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B dispune de functiile de baza – racire si incalzire, dar si de alte functii necesare cum ar fi:

 • Dezumidificare – permite indepartarea umezelii excesive din aer, prevenind in acest fel, formarea mucegaiului in incapere.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura setata, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum minim de resurse.
 • Eco – mentine un confort termic potrivit cu un consum foarte mic de resurse.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul are capacitatea de a isi relua in mod automat activitatea dupa o eventuala pana de curent, luand in considerare utlimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – semnealeaza orice problema de ordin funcitonal prin afisarea unui cod pe display pe care il veti putea gasi in manual.
 • Sleep – protejeaza somnul pe durata noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.

Opinii personale

Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B este un aparat care se descurca foarte bine si ajuta la indepartarea disconfortului termic foarte rapid. Functiile din dotare sunt bine gandite, iar aparatul presupune un mod de functionare destul de silentios. Atentie pentru cei ce sunt interesati de functia Wi-fi, asa cum am mentionat mai sus, pentru a beneficia de ea va trebui sa solicitati separat si va trebui sa platiti in plus. Daca ma intrebati pe mine, avand in vedere pretul de achizitie al produsului, ar fi trebuit sa fie inclusa, insa este doar parerea mea, fiecare isi gestioneaza bugetul dupa cum considera. In concluzie, sunt de parere ca este un produs bun care merita achizitionat cu incredere.

Pareri de la alti cumparatori

Cei care au achizitionat produsul sunt multumiti de eficienta acestuia declarand ca isi face treaba excelent, iar cel mai multi, l-au montat in living-uri. De asemenea, sunt multumiti de functiile diversificate si bine gandite din dotare, iar fapul ca este foarte economic constituie un plus. In opinia lor, raportul calitate/pret ar fi unul corect.

Recenzii pe scurt: Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B

9.6

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Eficienta energetica
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne
 • Design placut

Pareri Contra

 • Pentru instalarea tehnologiei Wi-fi este necesar sa platiti in plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *