Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC35C-RXC35C Inverter 12000 BTU Review si Pareri pertinente

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Daikin Sensira Bluevolution FTXC35C-RXC35C este un model de aparat de aer conditionat modern dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie al carui scop fiind de a ameliora cat mai rapid disconfortul termic si de a crea un mediu cat mai placut. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aparatul de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC35C-RXC35C prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 35 mp. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, inregistrand astfel un consum energetic scazut.

Tehnologia Inverter detine un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, temperatura dorita este atinsa mai usor, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare integrat permite purificarea completa si eficienta a aerului eliminand alergenii, bacteriile, praful, virusurile si asa mai departe. Filtrul fotocatalitic din apatit de titan este excelent pentru deodorizare, tinand la distanta inclusiv substantele chimice daunatoare.

Daikin Sensira Bluevolution FTXC35C-RXC35C are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dry – elimina umiditatea excesiva din aer impiedicand aparitia mucegaiului.
 • Powerful – intensifica temporar activitatea aparatului, iar daca utilizatorul uita sa opreasca aceasta functie, unitatea va reveni automat la regimul de functionare normala.
 • Auto-diagnoza – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod.
 • Fan only – preuspune functionarea ventilatorului ce emite curenti de aer fara efect de incalzire sau racire.
 • Mod somn confortabil – impiedica fluctuatiile de temperatura.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului.
 • Auto restart – isi reia automat activitatea dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77 cm lungime, 23.4 cm latime si 28.8 cm inaltime, avand o greutate de 9.5 kg. Unitatea externa masoara 65.8 cm lungime, 27.3 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 26 de kg.

Asadar, Daikin Sensira Bluevolution FTXC35C-RXC35C este un aparat de aer conditionat performant ce reuseste sa tina foart eusor sub control disconfortul termic asigurand un mediu placut. Cumparatorii sustin ca a fost o alegere excelenta pentru nevoile lor, produsul in discutie fiind unul foarte silentios, eficient si economic. Beneficiaza de o gama foarte variata de programe care se adapteaza diverselor situatii, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Daikin Sensira Bluevolution FTXC35C-RXC35C

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de functii moderne
 • Sistemde filtrare performant
 • Economic
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *