Aparat de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution FTXA25AW-RXA25A Review si Recomandari

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daikin Stylish Bluevolution FTXA25AW-RXA25A este un aparat de aer conditionat performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, capabil sa asigura un confort termic foarte bun indiferent de sezon. Daca este cea mai buna optiune si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Aparatul de aer conditionat Daikin Stylish Bluevolution FTXA25AW-RXA25A prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si face parte din clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic scazut.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia  compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, temperatura dorita este atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se vor obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare integreaza filtru de argint care indeparteaza alergenii si acarienii si filtru fotocatalitic din apatit de titan ce combate substantele chimice, particulele de praf, bacterii, virusuri si alergenii, dar si mirosuri neplacute. Astfel, aerul din locuinta va fi purificat complet, asigurand un mediu mai curat si sanatos.

Tehnologia Wi-fi va permite sa controlati aparatul direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia Daikin Online Controller. Astfel, il veti putea porni si opri de la distanta si veti putea realiza toate setarile dorita.

Daikin Stylish Bluevolution FTXA25AW-RXA25A are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umiditatii excesive din aer.
 • Economic – asigura un mod de functionare economic.
 • Confort – asigura funcitonarea fara curenti de aer, impiedicand suflarea aerului direct spre corp.
 • Efectul Coanda – incalzire/racire – optimizeaza jetul de aer in modul incalzire/racire, folosind fante speciale epntru a permite jetului de aer sa fie distribuit eficient in interiorul camerei.
 • Flux de aer 3D – defineste capacitatea aparatului de a directiona aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, distribuindu-l catre toate colturile camerei.
 • Programator – va permite sa presetati activitatea aparatului zilnic sau saptamanal.
 • Autodiagnoza – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod specific.
 • Putre maxima – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperaura dorita.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat ultra-modern si eficient, Daikin Stylish Bluevolution FTXA25AW-RXA25A ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte incantati de performantele acestuia si sustin ca isi face treaba excelent, racoreste foarte bine si rapid camera, iar functiile variate ii sporesc performantele in orice situatie. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin Stylish Bluevolution FTXA25AW-RXA25A

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Tehnologie Inverter
 • Sistem de filtrare performant
 • Gama variata de functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *