Aparat de aer conditionat Gree Bora Silver GWH09AAB-K6DNA4A : Review detaliat si Recomandari

Gree

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Gree Bora Silver GWH09AAB-K6DNA4A este un model de aparat de aer conditionat performant, capabil sa ofere confortul termic dorit indiferent de vremea de afara.Poate fi o alternativa foarte inspirata, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora Silver GWH09AAB-K6DNA4A  prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind ideal pentru o incapere cu suprafata de pana la 20 mp. Totodata, este un aparat foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire.

Tehnologia Inverter prezinta un rol important in activitatea aparatului, permitand functionarea graduala a compresorului astfel incat temperatura setata este atinsa mult mai rapid. In plus, pe cicluri lungi de functionare, se vor putea inregistra economii energetice importante.

Filtrul Hepa catechin HD are capacitatea de a purifica in totalitate aerul din incapere, eliminand eficient particulele fine de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii.

Un avantaj important se refera la existenta tehnologiei Wi-fi ce permite controlarea aparatului de pe telefonul mobil fara sa fiti prezenti fizic la domiciliu. Puteti programa aparatul de pe telefon aflandu-va in oras sau la serviciu, iar cand ajungeti acasa, nu va veti mai confrunta cu disconfortul termic.

Gree Bora Silver GWH09AAB-K6DNA4A  are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, precum si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din locuinta, impiedicand dezvoltarea mucegaiului.
 • Dezghetare inteligenta – vizeaza decongelarea automata a ghetii formate in interiorul unitatii externe.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – implica reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar, atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manual.
 • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura, timp in care va asigura un mod de functionare silentios.

In plus, presupune un  mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77.3 cm lungime, 18.5 cm latime si 25 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 77.6 cm lungime, 32 cm latime si 54 cm inaltime, avand o greutate de 29 de kg.

Opinii personale

Gree Bora Silver GWH09AAB-K6DNA4A este un model de aparat de aer conditionat foarte bun, capabils a va ofere confortul termic de care aveti nevoie, indiferent de sezon. Functiile din dotare sunt foarte bine gandite, iar faptul ca dispune de tehnologia Wi-fi reprezinta un plus important, caci asigura o flexibilitate sorita. Aplicatia mobila este foarte usor de folosit, interfata fiind una prietenoasa. Din punctul meu de vedere, poate fi o alternativa foarte buna, pretul de achizitie fiind unul rezonabil

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sustin ca aparatul este exact ceea ce aveau nevoie in locuinta, iar cei mai multi l-au montat in dormitoare. Sustin ca raceste foarte rapid incaperea, este usor de programat, dar si foarte economic. Apreciaza posibilitatea de a il controla de pe telefon si recunosc ca folosesc foarte des aplicatia mobila. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gree Bora Silver GWH09AAB-K6DNA4A

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii variate
 • Eficienta energetica
 • SIlentios
 • Sistem de filtrare performant

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *