Aparat de aer conditionat Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A : Review si Pareri pertinente

Gree

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Aparatul de aer conditionat Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A poate fi o alternativa inspirata prevazut cu functii variate si tehnologie Wi-fi disponibil la un pret accesibil. Dar mai intai de toate, va propunem sa descoperiti o serie de informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva despre produs.

Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este recomandat pentru incaperi cu suprafata de pana la 35 mp, calculata la o inaltime standard de 2.5 m. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, temperatura dorita este atinsa mult mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul foarte performant ce are capacitatea de purifica in totalitate aerul. Astfel, reuseste sa elimine eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, prezinta si efect deodorizant.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta. Astfel, il puteti porni sau opri, alege functia dorita atunci cand va aflati la birou sau in oras, iar cand veti ajunge acasa, va puteti bucura de un confort termic potrivit.

Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, printre care:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din locuinta, prevenind dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – previne variatia brusca de temperatura, oferind un mod de functionare silentios.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura setata.
 • Autocuratare – mentine uscat vaporizatorul pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa se dezvolte pe suprafata sa.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 81.9 cm lungime, 25.4 cm latime si 18.5 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Unitatea externa masoara 84.8 cm lungime, 59.6 cm latime si 32 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Opinii personale

Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A este o varianta foarte buna de luat in considerare, ce ofera o serie de functii moderne la un pret foarte accesibil. Totodata, sistemul de filtrare reuseste sa ofere o purificare completa a aerului, este silentios, iar aplicatia mobila ofera o interfata foarte intuitiva. Are tot ceea ce ii trebuie pentru a oferi un confort termic optim, motiv pentru care, consider ca poate fi o achizitie convenabila.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat produsul sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata pentru nevoile lor, modelul in discutie descurcandu-se excelent. Modifica foarte rapid temperatura din incapere, este foarte silentios si usor de setat, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Aparat de aer conditionat Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Pret

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Gama variata de functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Gree Muse GWH12AFB-K6DNA1A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *