Aparat de aer conditionat Gree Pulsar GWH09AGA-K6DNA1A Review si Recomandari

Gree

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Gree Pulsar GWH09AGA-K6DNA1A este o varianta de aparat de aer conditionat modern prevazut cu functii utile si Wi-fi. Daca este o varianta potrivita pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aparatul de aer conditionat Gree Pulsar GWH09AGA-K6DNA1A prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Pe cicluri lungi de functionare se pot obtine economii energetice semnificative.

Totodata, este echipat cu un filtru foarte eficient si usor de curatat care asigura un aer mai curat, eliminand particulele nocive din locuinta.

Mai mult decat atat, tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta.

Gree Pulsar GWH09AGA-K6DNA1A are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer, impiedicand formarea mucegaiului.
 • Sleep – previne modificarea brusca a temperaturii pe parcursul noptii.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand regulat feedback catre unitatea principala.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto clean – implica mentinerea uscata a vaporizatorului astfel incat sa nu permite mucegaiului si bacteriilor sa se formeze pe surpafata sa.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului temporar atingand mai rapid temperatura setata.
 • Diagnosticare automata – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 77.9 cm lungime, 18.5 cm latime si 26 cm inaltime, avand o greutate de 13.5 kg. Unitatea externa masoara 73.2 cm lungime, 33 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Prin urmare, Gree Pulsar GWH09AGA-K6DNA1A este un aparat de aer conditionat eficient care se descurca cu succes indiferent de situatie. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca face fata foarte bine atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, la nevoie. Dispune de o gama variata de functii si este foarte usor de controlat de pe telefon. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Recenzii pe scurt: Gree Pulsar GWH09AGA-K6DNA1A

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologia Wi-fi
 • Gama variata de functii
 • Economic

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *