Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN – Review si Recomandari

Heinner

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

 este un aparat de aer conditionat convenabil din toate punctele de vedere ce vine la pachet cu un pret avantajos. Totodata, beneficiaza de o serie de functii interesante, insa despre toate acestea si multe altele vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR09WHN ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h pe modul racire si 10000 BTU/h pe modul incalzire, facand astfel fata unor incaperi cu suprafete cuprinse intre 12-18 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, obtinand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat reuseste sa asigure o purificare partiala a aerului, reusind sa indeparteze particulele de praf, poluare si polen.

HEINNER Crystal HAC-CR09WHN are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii interesante, cum ar fi:

 • Dezumidificare – indeparteaza eficient umiditatea excesiva din aer, prevenind formarea mucegaiului.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea principala.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema la nivel functional afisand pe display un cod pe care il veti putea gasi in manual.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat sa obtina mai rapid temperatura dorita.
 • Autocuratare – presupune uscarea vaporizatorului dupa terminarea activitatii de racire, in acest fel, prevenind dezvoltarea  bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – permite reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.

Unitatea interna masoara 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.5 kg. Unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 22.7 kg.

Opinii personale

HEINNER Crystal HAC-CR09WHN este un aparat de aer simplu si eficient, la care apreciez, cel mai mult, gama foarte variata de functii. Acestea reusesc sa acopere integral orice nevoi am avea si inlatura eficient si rapid disconfortul termic. Din punctul meu de vedere, poate fi o varianta pentru un dormitor sau un birou mai mic, pentru cei care nu dispun de un buget prea mare pentru o investitie mai mare.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de acest aparat si sustin ca functioneaza eficient si foarte silentios, atat unitatea interna, cat si cea externe. De asemenea, au mai declarat ca beneficiaza de un aspect placut, camuflandu-se perfect pe un perete alb. Functiile din dotare s-au dovedit a fi foarte utile, iar foarte important este faptul ca presupune o functionare economica. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: HEINNER Crystal HAC-CR09WHN

9.3

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii utile
 • Functionare silentioasa
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Purificare partiala a aerului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *