Review: Aparat de aer conditionat Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI

Heinner

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI este un aparat de aer conditionat interesant, prevazut cu functii si tehnologii moderne, fiind pregatit sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie. Mai mult decat atat, beneficiaza de un design absolut incantator, care va oferi un plus de eleganta incaperii unde este amplasat.

Aparatul de aer conditionat Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h pe modul racire si 13000 BTU/h pe modul incalzire, fiind recomandat pentru suprafete curpinse intre 16-23 mp. In acelasi timp, este un aparat foarte economic fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, aparatul va obtine importante economii cu energia electrica.

Filtrul High Density ofera o purificare eficienta a aerului indepartand cu pana la 50% mai mult praf si pana la 80% mai mult polen.

Aparatul poate fi controlat foarte usor prin intermediul telecomenzii ce beneficiaza de un meniu intuitiv, dar poate fi controlat si direct de pe telefon gratie tehnologiei Wi-fi implementate. Este necesara descarcarea aplicatiei mobile, dupa care puteti realiza toate setarile dorite de la distanta, fara sa fie necesara prezenta la domiciliu.

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI telecomanda

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI are la baza functiile racire si incalzire, precum si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer in vederea prevenirii formarii mucegaiului in locuinta.
 • Follow me – transforma telecomanda din dotare in termostat de camera, ce va transmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar, atingand temperatura setata mult mai rapid.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – presupune relarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Auto-curatare – vizeaza mentinerea curata a vaporizatorului in vederea prevenirii mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata acestuia.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel functional, inclusiv scurgerile de agent frigorific, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 29.7 cm inaltime, cantarind 8.2 kg. In acelasi timp, dimensiunile unitatii externe sunt de 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, cantarind aproximativ 23 de kg.

Opinii personale

In principiu, Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI se descurca eficient utilizat atat pentru racirea incaperii, cat si pentru incalzirea acesteia. Ma atrage design-ul acesteia fiindca beneficiaza de o carcasa eleganta care se integreaza perfect in living-ul decorat in stil modern.

De asemenea, am apreciat diversitatea functiilor din dotare, dar mai ales, prezenta tehnologiei Wi-fi. Pot controla aparatul oriunde ma aflu, iar meniul acesteia este unul foarte intuitiv. In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios si, nu in ultimul rand, foarte economic.

Din punctul meu de vedere, Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI poate fi o achizitie reusita fiindca intruneste toate caracteristicile necesare pentru a oferi o eficienta ridicata si performante pe masura. In plus, pretul de achizitie este unul rezonabil in raport cu calitatea oferita.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta acestui aparat si declara ca dincolo de aspectul estetic care i-a atras foarte mult, s-a dovedit a fi un aparat excelent. Modifica rapid temperatura din incapere, iar functiile din dotare ofera performante foarte bune. Il recomand cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne
 • Sistem de filtrare performant
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *