Aparat de aer conditionat Hitachi Eco-Confort RAK35PEC-RAC35WEC – Review si Recomandari

Hitachi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Hitachi Eco-Confort RAK35PEC-RAC35WEC este un aparat de aer conditionat eficient ce ofera un confort termic ridicat, chiar si atunci cand afara, termometrele inregistreaza temperaturi extreme. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii relevante in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Aparatul de aer conditionat Hitachi Eco-Confort RAK35PEC-RAC35WEC este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit, in general, pentru living-uri, fie ele si mai spatioase. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ la racire si A la incalzire, asigurand un consum energetic rezonabil.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand rapid temperatura dorita. Pe termen lung, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat are capacitatea de a purifica in totalitate aerul, eliminand eficent atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, prezinta si efet deodorizant.

Hitachi Eco-Confort RAK35PEC-RAC35WEC are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, printre care:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer in vederea prevenirii formarii mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi reia automat activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autocuratare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului in vederea prevenirii dezvoltarii mucegaiului si bacteriile pe suprafata acestuia.
 • Leave home – este ideal atunci cand plecati o perioada mai mare de timp in sezonul rece, impiedicand scaderea temperaturii sub 10 grade Celsius.
 • Powerfull – intensifica activitatea aparatului temporar atingand mai rapid temperatura setata.
 • Eco – vizeaza obtinerea unui consum energetic mai mic, in timp ce temperatura dorita este atinsa pe o perioada mai mare de timp.
 • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.

Opinii personale

Hitachi Eco-Confort RAK35PEC-RAC35WEC este un aparat de aer conditionat care, in general, se descurca eficient, atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire. Functiile din dotare sunt foarte utile, iar aparatul presupune un mod de functionare silentios. Trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut sa fie prezenta si tehnologia Wi-fi pentru a putea controla aparatul direct de pe telefonul mobil, insa aceasta este doar o preferinta personala. In principiu, nu as avea ce sa ii reprosez aparatului intrucat se descurca foarte bine.

Pareri de la alti cumparatori

Alti cumparatori sunt si ei multumiti de eficienta aparatului in discutie si sustin ca acesta isi face treaba foarte bine. Atinge destul de rapid temperatura dorita si il pot folosi fara probleme si noaptea, acolo unde este necesar, fiindca presupune un mod de functionare silentios, mai ales daca este activata si functia specifica. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Hitachi Eco-Confort RAK35PEC-RAC35WEC

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *