Aer conditionat LDK 13 HEALTH+, Clasa A++, Inverter, 12.000 BTU, Alb : Review si Pareri obiective

LDK

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

LDK 13 HEALTH+ este un aparat de aer conditionat care se descurca eficient in sezonul cald, oferind un confort termic potrivit. poate constitui o alternativa si pentru un buget mai restrans, insa mai intai, va propunem sa aflati cateva informatii utile in continuare.

Aparatul de aer conditionat LDK 13 HEALTH+ prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, putand face fata cu succes unor suprafete de pana la 35 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului caci datorita acesteia compresorul isi poate modifica automat turatiile, atingand mai usor temperatura setata. In plus, pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

LDK 13 HEALTH+ are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile cum ar fi cea de dezumidificare care elimina umiditatea excesiva din aer prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului in locuinta. Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite, in timp ce auto restart permite reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate. Sleep va protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura, asigurand si un mod de functionare silentios. Turbo intensifica activitatea aparatului pentru a atinge mai usor temperatura setata. Auto diagnosticare permite semnalarea oricarei probleme de ordin functional aparute, afisand pe display un cod.

In plus, nivelul de zgomot produs este incadrat in intervalul 26 – 34 dB, ceea ce dovedeste ca este un model silentios.

Opinii personale

LDK 13 HEALTH+ este o varianta de aer conditionat nu foarte sofisticata, dar care se descurca eficient, eliminand fara probleme disconfortul termic. Este usor de setat, functiile din dotare sunt bine gandite, iar in ansamblu, isi indeplineste cu succes scopul. Il recomand chiar si celor care nu dispun de un buget foarte mare, dar care au nevoie de un aparat bun.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru  nevoile lor, aparatul descurcandu-se eficient. Raceste rapid aerul din incapere, este silentios si foarte usor de setat. In plus, nici nu consuma foarte multa energie electrica, ceea ce este un avantaj important. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Aer conditionat LDK 13 HEALTH+

Review pe scurt: LDK 13 HEALTH+

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functii variate
  • Functionare silentioasa
  • Usor de setat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate
Aer conditionat LDK 13 HEALTH+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *