Aparat de aer conditionat LG Artcool Mirror Uvnano 9000 BTU : Review si Sfaturi utile

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

LG Artcool Mirror Uvnano 9000 BTU este un aparat de aer conditionat modern, prevazut cu tehnologii de ultima generatie despre care vom discuta in acest material. Imbina foarte bine latura estetica si cea functionala, insa mai multe detalii veti afla in continuare.

Aparatul de aer conditionat LG Artcool Mirror Uvnano prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic destul de mic.

Tehnologia Inverter detine un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. In acest fel, temperatura dorita este atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Filtrul cu protectie dubla are capacitatea de a retine eficient chiar si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, dipsune si de ionizator care reuseste sa neutralizeze substantele nocive din aer, dar si mirosurile neplacute.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil, folosind aplicatia mobila. Astfel, veti putea controla aparatul chiar si de la distanta, fara a fi necesar sa fiti prezenti fizic la domiciliu.

LG Artcool Mirror Uvnano are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – vizeaza reluarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Jet – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura setata.
 • Autocuratare – mentine vaporizatorul uscat pentru a impiedica dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema aparuta de ordin functional, afisand pe display un cod specific.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii prevenind schimbarile bruste de temperatura.

Unitatea interna masoara 19.2 cm lungime, 83.7 cm latime si 30.8 cm inaltime avand o greutate de aproximativ 10 kg. Unitatea externa masoara 23 cm lungime, 71.7 cm latime si 48.3 cm inaltime, avand o greutate de 26 kg.

Opinii personale

Aparatul LG Artcool Mirror Uvnano 9000 BTU este un model foarte performant, dotat cu tehnologii moderna care, din punctul meu de vedere, merita fiecare banut. Isi face treaba foarte bine, dispune de o gama foarte variata de functii si tehnologii, avand capacitatea chiar si de a purifica aerul din incapere. Este o varianta de luat in calcul, pe care o recomand cu incredere.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt foarte multumiti de aparat si confirma faptul ca este in concordanta cu asteptarile sale. Sunt incantati atat de partea estetica, dar si de cea functionala, aparatul reusind sa modifice de fiecare destul de rapid temperatura si sa elimine disconfortul termic. Il recomanda cu incredere mai departe, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul foarte corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: LG Artcool Mirror Uvnano 9000 BTU

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Tehnologie Wi-fi
 • Ionizator
 • Eficienta energetica
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Inverter
 • Design elegant

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *