Aparat de aer conditionat LG Deluxe 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Control prin internet, 10 ani garantie compresor, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru de protectie Dual, Controlul energiei active, DC12RT Dual Inverter, R32

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

LG Deluxe DC12RT este un model de aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu functii si tehnologii moderne pentru o eficienta pe masura asteptarilor. Poate reprezenta o alternativa foarte buna, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DC12RT  este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 119410 BTU/h in regim de racire si 13640 BTU/h in regim de incalzire, fiind potrivit pentru o suprafata de pana la 35 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ indiferent de modul utilizat, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Dual Inverter are rolul de a optimiza activitatea aparatului, astfel incat compresorul sa isi poata varia automat turatiile, atingand mai usor temperatura setata. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare ofera performante ridicate, putand purifica in totalitate aerul. In acest fel, indeparteaza eficient particulele fine de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, dispune si de ionizator ce are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplacute. Filtrele se detaseaza usor pentru a fi spalate, deci nu este necesar sa le inlocuiti regulat.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului prin intermediul aplicatiei mobile, chiar si fara sa fiti prezenti la domiciliu. Astfel, fie ca va aflati in oras sau la birou, puteti porni sau opri aparatul, ori alege functiile dorite, astfel incat, atunci cand ajungeti acasa sa va puteti bucura de un confort termic optim.

LG Deluxe DC12RT  detine functiile de racire si incalzire, dar si alte functii interesante:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din locuinta, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare presetate.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Jet cool – intensifica temporar activitatea aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep Mode – va protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Confort Air – regleaza automat inclinarea lamelelor pentru a stabili unghiul si volumul de aer optime.
 • Auto curatare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata acestuia.

Unitatea interna masoara 83.7 cm lungime, 30.8 cm latime si 18.9 cm inaltime, avand o greutate de 8.3 kg. Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 54.5 cm latime si 28.8 cm inaltime, avand o greutate de 30.5 kg.

Opinii personale

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DC12RT poate fi o varianta foarte buna ce asigura tot confortul de care aveti nevoie indiferent de temperaturile inregistrate de termometre afara. Isi face treaba foarte bine, functiile din dotare il fac eficient in orice situatie, iar sistemul de filtrate implementat, reuseste sa purifice complet aerul. Aplicatia mobila este si ea foarte practica, aparatul raspunde prompt la comenzi si este usor de folosit. In principiu, este un aparat ce isi merita banii.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat produsul sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata fiindca aparatul functioenaza impecabil. Este foarte silentios, functiile din dotare foarte bine gandite, iar in timpul functionarii, aproape ca nu il aud, caci este foarte silentios. Confirma faptul ca aplicatia mobila este usor de folosit si dispune de un meniu foarte intuitiv, drept pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Aparat de aer conditionat LG Deluxe DC12RT

Pareri pe scurt: LG Deluxe DC12RT

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Dual Inverter
 • Gama variata de functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Silentios
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat LG Deluxe DC12RT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *