Aparat de aer conditionat LG Standard Plus 12000 BTU

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

LG Standard Plus este un aparat de aer conditionat economic ce ofera o serie de functii utile, despre care am ales sa discutam astazi. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile referitoare la acest model in vederea formarii unei pareri pertinente.

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus este prevazut cu o capacitatea de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h pe modul racire si 13000 BTU/h pe modul incalzire. In acelasi timp, ramane un aparat economic, fiind incadrat in clasa A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia Inverter are rolul de a optimiza activitatea aparatului, compresorul modificandu-si automat turatiile, astfel incat temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapid. Pe termen lung, se vor putea obtine economii energetice importante.

Sistemul de filtrare implementat reuseste sa purifice complet aerul, indepartand eficient particulele de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii.

LG Standard Plus dispune de functii racire si incalzire, dar si alte functii:

 • Dezumidificare – indeparteaza eficient umiditatea excesiva din aer, prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent, luan in considerare ultimele setari realizate.
 • Curatare automata – presupune uscarea vaporizatorului dupa incetarea regimului de racire, prevenind in acest fel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar, atingand mai rapid temperatura setata.
 • Sleep – protejeaza somnul pe tot parcursul noptii prevenind in acest fel variatiile bruste de temperatura.
 • Comfort air – presupune reglarea paletelor intr-o pozitie presetata deviind aerul pentru a nu sufla direct aerul catre persoanele aflate in incapere.
 • Diagnosticare inteligenta – identifica si semnaleaza orice problema aparuta la nivel functional afisand pe display un cod specific afisand pe display un cod.

Unitatea interna masoara 83.7 cm lungime, 30.8 cm latime si 18.9 cm inaltime, cantarind 8.7 kg. Unitatea externa masoara 71.7 cm lungime, 48.3 cm latime si 23 cm inaltime, cantarind 28 de kg.

Opinii personale

LG Standard Plus este un aparat care se descurca destul de bine, reusind sa modifice rapid temperatura camerei. Printre functiile din dotare apreciez in mod deosebit comfort air, dar si curatarea automata ce nu va mai face necesara curatarea automata a vaporizatorului. In ceea ce priveste zgomotul produs, este unul rezonabil si nu as avea ce sa ii reprosez nici din acest punct de vedere. In ansamblu, este un aparat care se descurca eficient, insa consider ca ar fi meritat sa vina la pachet cu un pret mai mic.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat produsul sustin ca acesta isi face treaba eficient. Este usor de setat, iar incaperea unde a fost amplasat este racorita rapid. Functiile din dotare sunt destul de bine gandite, iar in ansamblu, considera raportul calitate/pret rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Opinii pe scurt: LG Standard Plus 12000 BTU

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret rezonabil
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii utile
 • Tehnologie Inverter
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *