Aparat de aer conditionat Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-MOX330-12HFN8 Review si Pareri

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-MOX330-12HFN8 este un aparat de aer conditionat prevazut cu sistem de filtrare dubla sif unctii moderne pregatit sa vina in ajutorul vostru. Elimina disconfortul termic si creeaza un mediu placut indiferent de sezon.

Aparatul de aer conditionat Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-MOX330-12HFN8 prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, putand face fata unei incaperi cu suprafata de pana la 35 de mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ in regim de racire si A++ in regim de incalzire asigurand un mod de functionare foarte economic.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului caci datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, temperatura dorita este atinsa mai usor, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare dublu este format din filtru de inalta densitate HD care blocheaza particulele de praf si alte impuritati din aer si Filtru de micro-filtrare HEPA si Compus care elimina polenul, fumul si micro-praful mai mic de 0.3 microni. Astfel, aerul este purificat complet asigurand un mediu mai curat si mai sanatos.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului de pe telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei mobile. Astfel, aveti control de la distanta asupra aparatului putand monitoriza permanent activitatea si realiza setarile dorite.

Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-MOX330-12HFN8 are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer prevenind formarea mucegaiului in locuinta.
 • Functia Gear – permite setarea unui nivel de putere mai scazut, economisind energie electrica. Exista trei optiuni pentru consumul energetic: de 50%, 75% si 100%.
 • Functia Zgomot redus – poate fi activata pe timpul noptii, asigurand un nivel de zgomot de doar 21 dB.
 • Autodiagnoza – presupune identificarea unei probleme de ordin functional inca din stare incipiente si afisarea unui cod pe display.
 • Boost – intensifica activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura setata.
 • Clean – mentine vaporizatorul uscat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.

Unitatea interna masoara 79.5 cm lungime, 22.5 cm latime si 29.5 cm inaltime, avand o greutate de 10.2 kg. Unitatea externa masoara 80.5 cm lungime, 33 cm latime si 55.4 cm inaltime, avand o greutate de 28.4 kg.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat performant, cu siguranta nu veti da gres alengand Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-MOX330-12HFN8. Clientii confirma ca este un model foarte bun ce asigura un confort termic superior intr-un timp scurt. De asemenea, este silentios, usor de setat si face fata cu succes oricaror conditii. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8-MOX330-12HFN8

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Sistem de filtrare dublu
 • Gama variata de functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *