Aparat de aer conditionat Midea Blanc, 9000 BTU, Clasa A++, iECO Mode, Follow Me, Sistem dublu purificare

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea Blanc este un aparat de aer conditionat interesant prevazut cu o multitudine de functii ce reuseste sa ofere tot confortul de care ai nevoie. Este usor de setat si presupune un mod de functionare economic si silentios, insa mai multe detalii vom discuta in acest material.

Aparatul de aer conditionat Midea Blanc prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h pe modul racire si 10000 BTU/h pe modul incalzire. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire asigurand un consum energetic mic.

Tehnologia Inverter Quattro prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate varia automat turatiile obtinand mai rapid temperatura setata. Pe cicluri lungi de functionare, acesta va putea obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare permite purificarea completa a aerului eliminand eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Midea Blanc dispune de functiile de racire si incalzire, precum si alte functii interesante, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer, prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea principala reusind in acest fel sa mentina temperatura constanta.
 • Super cool – intensifica activitatea aparatului astfel incat sa atinga mai rapid temperatura dorita.
 • Sweet dreams – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva variatiilor bruste de temperatura.
 • IECO Mode – presupune obtinerea de economii enegetice cu pana la 60% in 8 ore.
 • Gear Change – presupune gestionarea in mod individual a puterii furnizate de aparat putand alege intre 50%, 75% si 100%.
 • Auto curatare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului dupa incheierea activitatii de racire, in vederea prevenirii dezoltarii bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza maxim 39 dB, prin urmare pot spune ca este un aparat silentios.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 71.5 cm lungime, 20.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, cantarind 6.5 kg. Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 25.2 kg.

Opinii personale

Midea Blanc se descurca foarte bine, iar ceea ce apreciez in mod deosebit la el este faptul ca beneficiaza de foarte multe functii, unele dintre ele, intalnindu-le mai rar. Reuseste sa modifice temperatura din camera in timp util si este foarte economic, dar si silentios. Nu as avea ce observatii sa fac, fiindca imi place cum se descurca, iar pretul este unul mai mult decat convenabil.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat aparatul sustin ca acesta se descurca foarte bine chair si in conditii extreme, iar functiile din dotare ii sporesc eficienta. Montat in incaperi cu suprafete corespunzatoare functioneaza exemplar, fiindca da, este esential sa aveti in vederea capacitatea de modificare a temperaturii pentru a obtine rezultatele scontate. In plus, arata bine, este economic si nu deranjeaza fonic, drept pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Midea Blanc 9000 BTU

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.5/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte multe functii
 • Sistem de filtrare performant
 • Eficienta energetica
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *