Aparat de aer conditionat Midea Mission II R32 Wi-Fi, 9000 BTU, Clasa A++, sistem dublu de purificare, eECO mode, MB-09N8D6/MBT-09N8D6 : Review si Pareri pertinente

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea Mission II MB-09N8D6/MBT-09N8D6 este un aparat de aer conditionat prevazut cu functii si tehnologii moderne, oferind un confort termic optim indiferent de sezon. Poate fi o alternativa de luat in calcul, insa mai intai, va propunem sa urmariti acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Aparatul de aer conditionat Midea Mission II MB-09N8D6/MBT-09N8D6 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe termen lung, se vor putea obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat reuseste sa purifice complet aerul, eliminand chiar si cele mai fine particule de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, beneficiaza si de filtru catalizator ce elimina formaldehida si alti compusi organici volatili, filtrand astfel gazele nocive si mirosurile neplacute.

O alta tehnologie extrem de utila este cea Wi-fi ce permite controlarea aparatului direct de pe telefonul  mobil cu ajutorul aplicatiei. Astfel, veti putea porni aparatul chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu, astfel incat cand ajungeti acasa sa va puteti bucura de un confort termic optim.

Midea Mission II MB-09N8D6/MBT-09N8D6 are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din locuinta prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare utilemele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru a atinge  mai rapid temperatura setata.
 • Auto diagnoza – semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 73 cm lungime, 19 cm latime si 29.3 cm inaltime.

Opinii personale

Aparatul de aer conditionat Midea Mission II MB-09N8D6/MBT-09N8D6 poate fi o varianta foarte buna, ce asigura un confort termic potrivit, beneficiind de o serie de functii de ultima generatie. Beneficiaza de un sistem de filtrare foarte performant care reuseste sa purifice complet aerul, ceea ce il face ideal si pentru cei cu alergii sau diverse probleme respiratorii. De asemenea, tehnologia Wi-fi ii asigura o buna flexibilitate, pentru a il putea programa de oriunde. In ansamblu, este un model foarte reusit care poate constitui o alternativa interesanta.

Pareri de la alti cumparatori

Cei care au achizitionat produsul sustin ca isi face treaba foarte bine, asa cum se asteptau. Temperatura din incapere este modificata rapid, iar disconfortul termic eliminat. In plus, sustin ca functiile din dotare sunt foarte bine gandite, iar tehnologia Wi-fi este cu totul interesanta. Aplicatia mobila prezinta o interfata extrem de intuitiva, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Midea Mission II MB-09N8D6/MBT-09N8D6

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Tehnologie pe Inverter
 • Sistem de filtrare performant
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *