Aparat de aer conditionat Midea Mission II R32 Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++, sistem dublu de purificare, eECO mode, MB-12N8D6/MBT-12N8D6 : Review complet

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce ofera un confort termic eficient pentru a trece mai usor peste zilele caniculare. Poate constitui o alternativa interesanta, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Aparatul de aer conditionat Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire.

Tehnologia Inverter optimizeaza activitatea aparatului caci datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, temperatura setata este atinsa  mai rapid, iar pe termen lung se pot obtine economii energetice importante.

Sistemul de filtrare implementat reuseste sa ofere o purificare completa a aerului. Elimina eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, filtrul catalizator elimina formaldehida si alti compusi organici volatili.

Tehnologia Inveter permite controlarea facila a aparatului direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei. Astfel, veti putea programa aparatul si realiza setarile dorite foarte usor, chiar si atunci cand nu va aflati acasa.

Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din locuinta prevenind dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – permite reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent lunad in considerare ultimele setari realizate.
 • Eco mode – asigura conditiile optime cu un consum redus de resurse.
 • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura, timp in care asigura un mod de functionare silentios.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 81 cm lungime,  20 cm latime si 30 cm inaltime, in timp ce unitatea externa masoara 81 cm lungime, 20 cm latime si 30 cm inaltime.

Opinii personale

Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6 poate fi o varianta foarte buna ce asigura un confort termic eficient indiferent de sezon. dispune de o gama foarte variata de functii, ceea ce il face practic in orice situatie, timp in care asigura si o functionare destul de economica. Aplicatia mobila este si ea foarte utila reusind cu ajutorul ei sa realizati toate setarile dorite mai usor. Este usor de folosit, aparatul raspunde prompt la comenzi, iar in ansamblu nu ai ce sa ii reprosezi. Poate fi o achizitie buna!

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca se descurca impecabil, asa cum se si asteptau. Il pot seta foarte usor inclusiv cu ajutorul aplicatiei mobile. De asemenea, apreciaza modul economic si silentios de functionare, precum si existenta sistemului de filtra ultra-performant ce indeparteaza orice particula nociva. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Aparat de aer conditionat Mide a Mission II R32 Wi-Fi MB-12N8D6/MBT-12N8D6

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii moderne

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Mide a Mission II R32 Wi-Fi MB-12N8D6/MBT-12N8D6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *