Aparat de aer conditionat Midea New BLANC 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, kit instalare inclus, Fitru HEPA, Generator Ioni Super-Ionizer, Sistem dublu de filtrare cu filtru combinat, MA-12NXD0-MA-12N8D0 | Review detaliat

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea New BLANC MA-12NXD0-MA-12N8D0 este un model de aparat de aer conditionat prevazut cu functii moderne capabil sa asigure un bun confort termic indiferent de sezon. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

Aparatul de aer conditionat Midea New BLANC MA-12NXD0-MA-12N8D0 prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h in regim de racire si 13000 BTU/h in regim de incalzire. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A++ pentru modul de racire si A+ pentru modul de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca gratie acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile, atingand mai rapid temperatura setata. Astfel, pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica,

Beneficiaza de sistem dublu de filtrare cu filtru combinat ce permite purificarea completa a aerului eliminand eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi face posibila controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil permitand pornirea acestuia, activarea functiilor dorite chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Midea New BLANC MA-12NXD0-MA-12N8D0 are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte funciti utile, precum:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Sleep –  protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura, timp in care ofera un mod de functionare silentios.
 • Autocuratare – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera, care va transmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Super cool – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura setata.
 • IECO – permite economisirea energiei cu pana la 60%.
 • Timer – permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.

Unitatea interna masoara 20.5 cm lungime, 80.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.9 kg. Unitatea externa masoara 27 cm lungime, 72 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.2 kg.

Asadar, Midea New BLANC MA-12NXD0-MA-12N8D0 este un model de aparat aer conditionat bine dotat, prevazut cu functii moderne pentru o eficienta pe masura. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de el si sustin ca l-au folosit atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire. Isi face treaba foarte bine, beneficiaza o gama variata de functii si presiune un mod de functionare silentios. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Review pe scurt: Midea New BLANC MA-12NXD0-MA-12N8D0

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem dublu de filtrare
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *