Aparat de aer conditionat Midea New Prime Inverter 12000 BTU Wi-Fi, kit instalare inclus, Fitru HEPA, Clasa A++, Sistem dublu de filtrare cu filtru COLD CATALYST, MA2-12NXD0-MA-12N8D0 : Review detaliat

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Midea New Prime Inverter MA2-12NXD0-MA-12N8D0 este un aparat de aer conditionat dotat cu tehnologii moderne ce poate asigura un confort termic foarte bun indiferent de anotimp. Dipsune de o gama variata de functii, insa mai multe dtalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Midea New Prime Inverter MA2-12NXD0-MA-12N8D0 este un model ce pune la dispoziite o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului caci datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel temperatura setata este atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine important economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat – Cold Catalyst si Hepa, asigura o purificare completa a aerului eliminand eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia mobila. Astfel, veti putea porni si opri aparatul si veti putea realiza toate setarile dorite pentru a va putea bucura de un confort termic optim atunci cand ajungeti acasa.

Midea New Prime Inverter MA2-12NXD0-MA-12N8D0 are la baza functiile de racire si incalzire, precum si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea automat dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback cate unitatea principala.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto curatare – mentine vaporizatorul uscat pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 20.5 cm lungime, 80.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.9 kg. Unitatea externa masoara 27 cm lungime, 72 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.2 kg.

Opinii personale

Midea New Prime Inverter MA2-12NXD0-MA-12N8D0 este un aparat de aer conditionat care se descurca foarte bine oricaror conditii, oferind un confort termic excelent utilizatorului. Dispune de o gama variata de functii si tehnologii avansate, iar toate acestea vin la pachet cu un pret mai mult decat rezonabil. Din punctul meu de vedere, este o varianta foarte buna de luat in considerare.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt de parere ca este o alegere foarte buna care a fost in concordanta cu asteptarile sale. Raceste foarte bine incaperea unde este montat, aplicatia mobila functioneaza excelent, iar aparatul nu le-a incarcat mult factura la curent. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Midea New Prime Inverter MA2-12NXD0-MA-12N8D0

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *