Aparat de aer conditionat Midea Prime R32, 12000 BTU, Clasa A++, sistem dublu de purificare, follow me, eECO mode, MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O : Review detaliat

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Aparatul de aer conditionat Midea Prime MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O este un model avantajos ca pret, ce prezinta o serie de functii utile pentru un confort termic potrivit. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Midea Prime MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

De asemenea, aparatul dispune de sistem dublu de filtrare care capteaza pe de o parte capteaza eficient particulele de praf, iar pe de alta parte, indeparteaza formaldehida si alti compusi organici volatili, filtrand mirosurile neplacute si gazele daunatoare.

Midea Prime MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii interesante cum ar fi:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera, care va transmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare presetate.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto curatare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului, prevenind dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura protejandu-va somnul.
 • Eco mode – ofera un mod de functionare economic asigurand un confort termic potrivit.

Unitatea interna masoara 80.5 cm lungime, 20.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, iar unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27 cm latime si 55 cm inaltime.

Opinii personale

Midea Prime MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O este o varianta buna de aparat de aer conditionat ce reuseste sa asigure un nivel de confort optim. Este de apreciat diversitatea functiilor din dotare, precum si modul silentios de operare. In plus, este un model destul de economic, iar in ansamblu se descurca eficient. Poate fi si o alternativa convenabila la pret, caci ofera cu care vine la pachet este una destul de buna.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii au declarat ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, racoreste eficient incaperea si este foarte usor de setat. In plus, apreciaza foarte mult si modul silentios de operare, aspect important pentru confortul casei. In opinia lor, au facut o alegere foarte buna pentru nevoile lor, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Midea Prime MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Gama vairata de functii
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *