Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF25VE2S-MUZ-EF25VE – Review complet

Mitsubishi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF25VE2S-MUZ-EF25VE este un aparat de aer conditionat utra-performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie pentru o eficienta pe masura. In plus, beneficiaza si de un design cu totul deosebit, insa mai multe detalii va vom oferi in cadrul acestui material.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF25VE2S-MUZ-EF25VE prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru un dormitor sau un birou mai mic. In acelasi timp, este incadrat in cele mai performante clase de eficienta energetica si anume A+++ in regim de racire si A++ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic mic.

Tehnologia Inverter are rolul de a optimiza activitatea aparatului, compresorul modificandu-si automat turatiile, atingand astfel temperatura dorita mai rapid. Pe cicluri lungi de functionare, veti obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat asigura o purificare completa a aerului indepartand eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, prezinta si efect deodorizant.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei mobile compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Astfel, puteti controla aparatul si realiza setarile dorite chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF25VE2S-MUZ-EF25VE beneficiaza de cele doua functii standard – racire si incalzire -, dar si de alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer in vederea prevenirii dezvoltarii mucegaiului in locuinta.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura setata.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – permite reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Economic – inregistreaza un consum energetic redus, insa temperatura dorita este atinsa intr-un timp mai lung.
 • Sleep – protejeaza somnul pe tot parcursul noptii, impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod specific.

Totodata, aparatul presupune un mod de functionare destul de silentios, intrucat unitatea interna inregistreaza pe cea mai puternica treapta de putere numai 42 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 88.5 cm lungime, 29.9 cm latime si 19.5 cm inaltime, avand o greutate de 11.5 kg. Dimensiunile unitatii externe sunt de 80 cm lungime, 55 cm latime si 28.5 cm inaltime, cantarind 30 de kg.

Opinii personale

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF25VE2S-MUZ-EF25VE ar putea fi, fara doar si poate, o alegere foarte buna pentru toti cei care dispun de un buget mai mare pentru a investi intr-un aparat mai scump. In primul rand, arata foarte bine, finisajele fiind realizate din materiale de inalta calitate. Nici din punct de vedere functional nu este mai prejos, intrucat aparatul se descurca exceptional. Acest lucru se datoreaza, desigur, functiilor si tehnologiilor de ultima generatie ce asigura flexibilitate si eficienta ridicata. Este silentios, iar in ciuda aspectului sofisticat este usor de programat, inclusiv de pe telefonul mobil. Poate fi o achizitie foarte buna caci aparatul asigura performante ridicate.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat produsul sunt de parere ca au facut o alegere inspirata intrucat aparatul s-a dovedit a fi deosebit de eficient, asa cum era si de asteptat. Modifica temperatura camerei foarte rapid, iar functiile din dotare pot fi usor modificate in functie de situatie. In plus, sunt incantati si de design-ul produsului, simpla, dar foarte elegant. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF25VE2S-MUZ-EF25VE

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Extrem de economic
 • Functii moderne
 • Design deosebit

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *