Aparat de aer conditionat Mitsubishi Kirigamine Line MSZ-LN35VG2W 12000 BTU Wi-Fi Review si Pareri utile

Mitsubishi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Mitsubishi Kirigamine Line MSZ-LN35VG2W este un aparat de aer conditionat ultra-modern cu un design deosebit si functii variate ce asigura un confort termic foarte bun, indiferent de conditiile de afara. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Kirigamine Line MSZ-LN35VG2W prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si face parte din clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic scazut.

Tehnologia Inverter detine un rol foarte important in activitatea aparatului caci gratie acesteia compresorul isi poate regla in mod automat turatiile. Astfel, temperatura dorita este atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Aparatul are la baza un sistem de filtrare ultra-performant – Plasma Quad PLus care indeparteaza sase tipuri de poluanti atmosferici: bacterii, virusuri, mucegai, alergeni, PM2.5 si praf.

Functia Wi-fi va permite sa controlati aparatului de pe telefon chiar si de la distanta, fara sa fiti prezenti fizic la domiciliu.

Mai mult decat atat, aparatul face parte din seria LN si este dotat cu un senzor 3Di-see cu diatii infrarosii ce are capacitatea de a masura temperatura la distanta. In timpul deplasarii spre stanga si spre dreapta, un senzor cu opt elemente amplasate vertical analizeaza temperatura din camera in trei dimensiuni. Aceasta analiza permite stabilirea pozitiei persoanelor in incapere, astfel incat aparatul sa nu elibereze aerul catre persoanele aflate in incapere. Aici depinde cum doriti, fiindca va permite sa alegeti intre fluxul de aer indirect sau fluxul de aer direct.

Mitsubishi Kirigamine Line MSZ-LN35VG2W beneficiaza de functiile racire si de incalzire, dar si alte functii precum:

 • Dezumidificare – elimina umezeala din casa, combatand problema mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pentru urmatoarele 24 de ore.
 • Noapte – previne modificarile bruste de temperatura pentru a va putea bucura de un somn linistit.
 • Auto-restart – permite reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, tinand cont de ultimele setari realizate.
 • Auto diagonticare – identiica orice problema functionala inca din stare incipiente si va afisa pe display un cod specific.
 • Swing – permite baleierea flapsurilor pentru o racorire uniforma a camerei.

Unitatea interna masoara 23.3 cm lungime, 89 cm latime si 30.7 cm inaltime, avand o greutate de 15.5 kg. Unitatea externa masoara 28.5 cm lungime, 80 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 35 de kg.

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat de generatie noua, cu siguranta Mitsubishi Kirigamine Line MSZ-LN35VG2W este un model care nu o sa va dezamageasca. Cumparatorii s-au declarat pe deplin multumiti de el si sustin ca isi face treaba ireprosabil, atat pe functia de racire, cat si pe cea de incalzire. Este usor de controlat chiar si de pe telefon, elimina rapid disconfortul termic si este foarte economic si silentios. Il recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret foarte corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Mitsubishi Kirigamine Line MSZ-LN35VG2W

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Senzor 3D I-see
 • Plasma Quad Plus
 • Wi-fi
 • Functii variate
 • Deflector dublu de aer

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *