Review: Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR09RXFPEWQNEU

Samsung

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Samsung Maldives AR09RXFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat care se descurca eficient in orice situatie, restabilind confortul locuintei. In continuare, as vrea sa va prezint mai multe detalii despre acest produs pentru a verifica daca este in concordanta si cu asteptarile voastre.

Aparatul Samsung Maldives AR09RXFPEWQNEU prezinta o capacitate de 9000 BTU/h pentru modul racire si 11000 BTU/h pentru modul incalzire. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A pentru modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Digital Inverter 8-Pole are rolul de a optimiza activitatea aparatului astfel incat compresorul sa isi poata modifica automat turatiile, in vederea atingerii mai rapide a temperaturii dorite. Pe cicluri lungi de functionare, aparatul poate obtine importante economii energetice. Mai mult decat atat, tehnologia Triple Protector Plus asigura o functionare optima chair si in cele mai dificile medii, prevenind supraincarcarea

Sistemul de filtrare implementat este un model performant reusind sa asigure o purificare completa a aerului. Astfel, retine eficient nu doar particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Samsung Maldives AR09RXFPEWQNEU dispune de functiile standard racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Auto curatare – vizeaza mentinerea curata a vaporizatorului prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Good Sleep – protejeaza somnul pe tot parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Comfort cool – vizeaza mentinerea constanta a temperaturii dorite.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, atingand mult mai rapid temperatura dorita.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, as putea spune ca este un aparat foarte silentios inregistrand maxim 38 dB si minim 21 dB.

Unitatea interna masoara 82 cm lungime, 21.5 cm latime si 28. cm inaltime, cantarind 8 kg. Totodata, unitatea externa masoara 66 cm lungime, 24.2 cm latime si 47.5 cm inaltime, cantarind 22.5 kg.

Opinii personale

In general, Samsung Maldives AR09RXFPEWQNEU dispune de cele mai importante functii pentru o eficienta pe masura in orice circumstante. Reuseste sa modifice destul de rapid temperatura camerei, indepartand disconfortul termic. De asemenea, apreciez faptul ca presupune un mod de functionare silentios, dar si economic. M-ar fi incantat sa regasesc si tehnologia Wi-fi, insa chiar si fara nu este nicio problema fiindca nu influenteaza in vreun fel performantele aparatului. In plus, pretul este unul destul de accesibil.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt multumiti de eficienta acestui aparat sustinand ca se descurca foarte bine atat pe modul racire, cat si pe cel de incalzire. Ce aprecieaza cel mai mult la el se refera la multitutinea functiilor, usurinta cu care pot realiza toate setarile dorite prin intermediul telecomenzii cu meniu inuitiv, dar si modul silentios de operare. Sunt de parere ca a fost o alegere reusita al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung Maldives AR09RXFPEWQNEU

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii diversificate
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Proector Plus
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *