Review: Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU

Samsung

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat pregatit sa vina in ajutorul tau atunci cand te confrunti cu disconfort termic ridicat, oferind o gama ampla de functii moderne. In continuare, as vrea sa va prezint mai multe detalii utile pentru a verifica potentialul aparatului daca este in concordanta cu asteptarile voastre.

Aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU este prevazut cu o capaictate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind capabil sa acopere suprafata chiar si a unor livinguri spatioase. In acelasi timp, reuseste sa ramana economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A pentru modul incalzire.

Tehnologia Digital Inverter 8-POLE reuseste sa optimizeze activitatea aparatului astfel incat compresorul sa isi poata varia automat turatiile. Temperatura dorita eset atinsa mai rapid si, ulterior, mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare reprezinta unul dintre cele mai performante modele de pe piata, fiind capabil sa elimine eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii.

Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, printre care amintim:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din locuinta, in vederea prevenirii formarii mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Fast Cool – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperatura setata sa fie atinsa mult mai rapid.
 • Auto-curatare – mentine vaporizatorul curat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.
 • Good Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Comfort cool – presupune mentinerea temperaturii dorite fara sa mai fie necesara schimbarea setarilor.

In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta variaza in intervalul 21-42 dB. Altfel spus, este intr-adevar un aparat silentios ce poate fi folosit cu incredere si pe timpul noptii.

Unitatea interna masoara 82 cm lungime, 21.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, cantarind 8 kg. Unitatea externa masoara 66 cm lungime, 24.2 cm latime si 47.5 cm inaltime, cantarind 22.5 kg.

Opinii personale

In general, Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU se descurca bine, iar functiile din dotare ii sporesc performantele in orice conditii, chiar si pe timpul noptii. Am fost incantat sa descopar modul silentios de functionare si unde mai pui ca este si foarte economic.

De asemenea, este important de amintit faptul ca sistemul de filtrare din dotare permite purificarea completa a aerului, iar pentru ca este lavabil, nu va fi  necesara inlocuirea periodica ce nu ar face altceva decat sa atraga costuri suplimentare. Recunosc ca mi-ar fi placut sa regasesc si functia Wi-fi, insa nu este nicio problema pentru ca aparatul ramane si fara ea la fel de eficient.

Pareri de la alti cumparatori

Alti cumparatori au declarat ca acest aparat a fost achizitionat de ceva timp, asa ca au putut testa si functia racire, cat si cea de incalzire. In ambele situatii s-a descurcat eficient cu un consum mic de resurse. In plus, au remarcat ca este silentios si le place faptul ca telecomanda din dotare prezinta un meniu simplu. Nu au gasit inconveniente la acest  model, drept pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de functii
 • Eficienta energetica
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *