Aparat de aer conditionat Samsung WindFree Pure 1.0 Wi-Fi 12000 BTU, Clasa A++, AI Auto Comfort, Fast cooling, Compresor Inverter, Senzor detectare miscare, AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU, Alb : Review detaliat

Samsung

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Samsung WindFree Pure AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU este un model de aparat de aer conditionat performant, capabil sa ofere cele mai bune conditii pentru un confort termic optim indiferent de sezon. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate detaliile necesare.

Aparatul de aer conditionat Samsung WindFree Pure AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h fiind indicat pentru suprafete de pana la 35 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile, atingand mai rapid temperatura setata. Pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul performant ce asigura o purificare completa eliminand eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Inverter permite controlarea aparatului de la distanta direct de pe telefonul mobil. Astfel ca puteti porni aparatul de la  birou sau din oras, iar cand ajungeti acasa va puteti bucura de un confort termic optim.

Samsung WindFree Pure AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer pentru a combate mucegaiul din locuinta.
 • Timer – implica programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Good Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura, asigurand si un mod de functionare silentios.
 • Wind Free – creeaza climatul ideal petru somn, fara a genera un flux de aer rece.
 • Eco – presupune un mod de functionare economic, utilizand o capacitate mai mica a compresorului.
 • Fast – intensifica activitatea aparatului temporar atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Auto clean – implica mentinerea uscata a vaporizatorului prevenind dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor.
 • Auto diagnoza – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 82 cm lungime, 34.5 cm latime si 21.5 cm inaltime, avand o greutate de 10.3 kg. Unitatea externa masoara 79 cm lungime, 54.8 cm latime si 28.5 cm inaltime alaturi de o greutate de 32.5 kg.

Opinii personale

Samsung WindFree Pure AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU este cu siguranta o alternativa performanta si foarte eficienta, dotata cu tehnologii avansate si functii moderne pentru cele mai bune conditii. Functiile din dotare acopera orice nevoi, iar consumul acest model este unul foarte bun. Pentru cei ce isi doresc un aparat cu adevarat peformant, acesta este o varianta de luat in considerare.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt foarte incantati de achizitia facuta si sustin ca aparatul in discutie este exact ceea ce aveau nevoie in locuinta. Raceste foarte bine, este foarte silentios, iar functiile din dotare extrem de bine gandite. De asemenea, aplicatia mobila prezinta o interfata prietenoasa si este usor de folosit. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung WindFree Pure AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Senzor miscare
 • Functii avansate
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Samsung WindFree Pure 1.0 Wi-Fi 12000 BTU, Clasa A++, AI Auto Comfort, Fast cooling, Compresor Inverter, Senzor detectare miscare, AR12AXKAAWKNEU/AR12AXKAAWKXEU, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *