Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-24FOW cu o capacitate foarte mare – Review detaliat

Star-Light

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Star-Light ACM-24FOW este un model de aparat de aer conditionat foarte indragit de cumparatori intrucat presupune o eficienta ridicata la un pret destul de mic. In continuare, as vrea sa va prezint mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva in vederea adoptarii celei mai intelepte decizii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-24FOW ofera o capacitate ultra-generoasa de 24000 BTU/h si un debit al aerului de 980 mc/h, ceea ce il recomanda pentru o suprafata de pana la 47 mp. Astfel, putem achizitiona acest aparat pentru a mentine confortul termic in intreg apartamentul. In plus, este si foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, pentru ca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, iar ulterior, metinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii energetice.

Star-Light ACM-24FOW are la baza functia de racire si cea de incalzire, precum si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer prevenind astfel formarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep – protejeaza somnul prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand cosntant feedback catre unitatea principala in vederea mentinerii constante a temperaturii.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema aparuta la nivel funcitonal, inclusiv scurgerile de agent frigorific, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul de instructiuni.

In ceea ce priveste zgomotul produs, in principiu, pe prima treapta de putere inregistreaza 27 dB, iar pe ultima 45 dB. Pot spune ca este un aparat silentios, iar zgomotul produs chiar si pe cea mai puternica treapta este mai mult decat decent.

Unitatea interna masoara 104 cm lungime, 22 cm latime si 31 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 12 kg. Unitatea externa masoara 84.5 cm lungime, 36.3 cm latime si 70.2 cm inaltime.

Opinii personale

Din punctul meu de vedere, Star-Light ACM-24FOW este un aparat foarte bun, poate chiar mai bun decat m-as fi asteptat. Este silentios, usor de programat, iar functiile din dotare s-au dovedit a fi foarte eficiente. Trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut sa regasesc si functia Wi-fi care ar fi permis controlul aparatului direct de pe telefon, insa chiar si asa nu este nicio problema. Simplu, eficient si usor de folosit, acest aparat vine la pachet cu un pret mai mult decat decent, fiind o achizitie destul de buna.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii actuali sunt multumiti de eficienta sa si sustin ca de fiecare data i-a ajutat cu succes sa scape de disconfortul termic. In plus, foarte important pentru ei este ca in ciuda capacitatii mari, totusi aparatul reuseste sa ramana economic fiindca in niciun caz nu puteau neglija factura. De asemenea, aprecieaza faptul ca este economic, dar si functiile din dotare care ii permit sa fie folosit pe tot parcursul anului, cum ar fi, de exemplu, functia de dezumidificare. In consecinta, sunt de parere ca este o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light ACM-24FOW

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa de modificare a temperaturii
 • Eficienta energetica
 • Functii utile

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *