Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A – Review detaliat

Star-Light

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light ACMP-09A este un model de aparat de aer conditionat mobil, foarte accesibil ca pret, cu ajutorul caruia putem restabili confortul termic a mai multor incaperi. Este prevazut cu cateva functii interesante si un consum energetic redus, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACMP-09A prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, facand fata cu succes unei suprafete de maxim 18 mp, insa valoarea poate varia usor in functie de inaltimea camerei si de gradul de izolare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic redus.

Sistemul de filtrare din dotare ofera o purificare destul de buna a aerului, iar avantajul acestuia ar fi ca este lavabil, deci nu trebuie inlocuit periodic.

Star-Light ACMP-09A are la baza functia de racire, insa nu si cea de incalzire. Pe langa aceasta, aparatul beneficiaza si de alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – indeparteaza umezeala excesiva din locuinta, prevneind astfel dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep/Night – ofera un somn linistit,prevenind modificarile bruste de temperatura. In plus, presupune un mod de functionare silentios.
 • Autodiagnoza – identifica scurgerile de refrigerant, evitand astfel functionarea compresorului la temperaturi prea mari.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt.

Pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inregistreaza un nivel de zgomot 65 dB. Chiar daca nu este la fel de silentios ca un aparat de aer conditionat fix, totusi valoarea respectiva nu este atat de mare incat sa devina deranjanta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 45.4 cm lungime, 36.5 cm latime si 70 cm inaltime, avand o greutate de 26.6 kg.

Opinii personale

Star-Light ACMP-09A este un aparat de aer conditionat care se descurca destul de bine, fiind usor de folosit, dar si de mutat dintr-o camera in alta. De asemenea, a fost foarte usor de instalat, iar ceea ce apreciez in mod deosebit se refera la faptul ca in momentul in care containerul interior se umple de apa, aparatul se deconecteaza singur, oferind astfel un plus de siguranta.

In extra-sezon, l-am folost cu succes pe post de dezumidificator, iar aceasta este functia pe care o apreciez cel mai mult. Chiar daca nu am foarte mari probleme cu umitatea, consider ca periodic nu ar strica sa restabilizez nivelul optim.

Pareri de la alti cumparatori

Cei mai multi cumparatori s-au declarat pe deplin multumiti de efcienta acestui model, declarand ca isi face treaba foarte bine. Apreciaza design-ul placut, functiile din dotare care, din punctul lor de vedere, sunt foarte bine gandite, precum si modul silentios de operare. Il folosesc cu succes in mai multe incaperi, iar acest lucru se datoreaza rotilor din dotare ce permit transportarea mai facila. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light ACMP-09A

9.3

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii utile
 • Operare silentioasa
 • Deconectare automata cand containerul se umple cu apa
 • Usor de transportat

Pareri Contra

 • Lipsa functie de incalzire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *