Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09AH – Review si Pareri pertinente

Star-Light

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Star-Light ACMP-09AH este un aparat de aer conditionat mobil, cu ajutorul caruia putem racori sau incalzi, dupa caz, mai multe incaperi, fiindca se poate muta extrem de usor. De asemenea, beneficiaza si de cateva functii utile, astfel ca produsul in cauza poate fi folosit in diverse scopuri pe tot timpul anului.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACMP-09AH prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h fiind potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 18 mp. In mod cert, aceasta suprafata poate varia usor, iar valoarea acesteia poate depinde de inaltimea incaperii, precum si de gradul de izolare al acesteia. Totodata, este un aparat destul de economic care a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire.

Sistemul de filtrare din dotare reuseste sa purifice aproape complet aerul. In plus, aer avantajul de a fi lavabil, astfel ca nu este necesara inlocuirea periodica a acestuia.

Aparatul poate fi controlat atat cu ajutorul panoului de control amplasat in partea superioara, dar si cu ajutorul telecomenzii din dotare ce prezinta un meniu intuitiv.

Star-Light ACMP-09AH este prevazut cu functia de racire, dar si de cea de incalzire, precum beneficiaza si de alte functii utile, cum ar fi:

  • Dezumidificare – este o functie extrem de utila ce presupune eliminarea umezelii excesive din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
  • Timer – face posibila programarea activitatii aparatuilui pe intervale orare prestabilite.
  • Sleep – ne protejeaza somnul prin prevenirea modificarilor bruste de temperatura, timp in care, presupune si un mod de functionare silentios.
  • Autodiagnoza – identifica pierderile de agenti frigorific afisand pe display un cod de eroare.
  • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa intr-un timp mult mai scurt.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 65 dB. Avand in vedere ca foarte rar este necesara activarea celei mai puternice trepte, as putea spune, ca in general aparatul este destul de silentios, nu produce un zgomot deranjant.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 45.4 cm lungime, 36.5 cm latime si 70 cm inaltime, avand o greutate de 26.6 kg.

Opinii personale

Star-Light ACMP-09AH este un aparat accesibil ca pret care, in mare parte, se descurca eficient. Avand in vedere ca dispune de functiile racire, incalzire si dezumidificare, ei bine, poate fi folosit pe tot parcursul anului. Sunt incantat de functia de dezumidificare pentru ca in acest fel il pot folosi si pe post de dezumidificator, iar cei care aveti probleme cu umiditatea excesiva in locuinta, recomand activarea ei.

De asemenea, se poate muta foarte usor dintr-o camera in alta, putand fi folosit in mai multe spatii, insa pentru eficienta asteptata, recomand sa aveti in vedere si suprafata recomandata. Ca si  nivel al zgomotului, nu as putea spune ca este deranjant, caci, asa cum aminteam anterior, foarte rar ar fi cazul sa il folosim pe modul turbo.

Pareri de la alti cumparatori

In principal, cumparatorii sustin ca aparatul isi face treaba bine si chiar il folosesc destul de mult mai ales in sezonul rece. Acestia au declarat ca este foarte usor de folosit, de programat si de mutat dintr-un loc in altul, iar montajul nu le-a creat probleme. Il folosesc atat in apartamente, cat si in case, si pot confirma ca se descurca foarte bine, exact asa cum se asteptau. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Review pe scurt: Star-Light ACMP-09AH

9.2

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functii utile
  • Usor de transportat
  • Usor de montat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *