Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12AH – Review si Recomandari

Star-Light

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Star-Light ACMP-12AH este un model de aparat de aer conditionat mobil, cu ajutorul caruia putem asigura confort termic mai multor incaperi. Practic, acesta este avantajul major al unui aparat de aer conditionat mobil, faptul ca il putem muta fara probleme dintr-un loc in altul si il putem folosi in mai multe incaperi.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACMP-12AH prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h pentru modul racire si 10000 BTU/h pe modul incalzire, putand fi folosit in regim de racire pentru suprafete de pana la 23 mp, iar in regim de incalzire pentru suprafete de pana la 16 mp. De asemenea, este incadrat in clasa de eficienta energetica A pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Sistemul de fitlrare din dotare nu este tocmai cel mai performant, insa poate retine eficient particulele de praf. In plus, nu este necesara inlocuirea lui, ci il puteti spala periodic.

Star-Light ACMP-12AH are la baza functiile de racire si incalzire, precum si alte functii utile:

  • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii din aer, prevenind in acest fel formarea mucegaiului in locuinta.
  • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilitate.
  • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura, timp in care, asigura si o functionare silentioasa.
  • Turbo – intensifica activitatea aparatului, temperatura dorita fiind atinsa mai rapid.
  • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afiasand pe display un cod pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 65 dB, Chiar daca nu este o valoare foarte mica, totusi este insuficienta pentru a crea disconfort acustic.

Dimensiunile aparatului sunt de 46.6 cm lungime, 39.7 cm latime si 76.5 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg.

Opinii personale

Star-Light ACMP-12AH este un aparat mobil neasteptat de bun, care ar putea fi o solutie in anumite situatii. Pentru cei ce au nevoie de un aparat care sa racoreasca mai multe camere, insa vor sa faca o investitie minima, ei bine, modelul in discutie le-ar putea satisface foarte bine nevoile.

Cel mai mult apreciez la acest aparat faptul ca este eficient, economic si foarte usor de setat. Vine la pachet si cu telecomanda utila ce permite controlarea aparatului fara sa ne mai deplasam la el. In plus, datorita rotilor de transport din dotare este foarte usor de mutat, fara sa fie necesar sa il ridici.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sustin ca modelul analizat este un produs care i-a ajutat foarte mult, indeosebi, in sezonul cald. Acestia au declarat ca aparatul se prezinta bine din punct de vedere functional si chiar isi face treaba asa cum promite. Diversitatea functiilor din dotare i-a atras mult si le considera foarte utile. In plus, faptul ca il pot folosi si pe post de dezumidificator face ca aparatul sa poata fi folosit in orice perioada a anului. In ansamblu, nu ar avea ce sa ii reproseze si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Review pe scurt: Star-Light ACMP-12AH

9.2

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de functii
  • Eficienta energetica
  • Usor de mutat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *