Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI cu control Wi-fi – Review complet

Star-Light

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Star-Light ACT-12WIFI este un aparat de aer conditionat economic si eficient, care vine la pachet cu un pret foarte convenabil. Din punctul meu de vedere, modelul in discutie beneficiazad e unul dintre cele mai bune rapoarte calitate/pret, insa inainte de a lua orice decizie, va propunem sa aflati mai multe detalii despre produsul in cauza, dar si pareri utile.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru suprafete de pana la 22 mp. Totodata, este un aparat foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia Inverter prezinta un rol extrem de important in activitatea aparatului. Practic, compresorul isi va modifica automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita, care, ulterior, va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lunig, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Interesanta este si tehnologia Wi-fi implementata la acest model. Aceasta permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil, chiar si atunci cand nu va aflati acasa. Pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia, pot folosi exclusiv telecomanda ce asigura, deopotriva, un control bun.

Star-Light ACT-12WIFI are la baza functia de racire si cea de incalzire, cat si alte functii la fel de utile. Printre acestea se numara:

 • Dezumidificare – presupune mentinere unui nivel potrivit al umiditatii din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Sleep – asigura conditiile optime pentru un somn linistit, impiedicand modificarea brusca a temperaturii. In plus, aparatul va presupune un mod silentios de functionare.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – face posibila reluarea activitatii aparatului chiar si dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada determinata de timp, atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Autodiagnosticare – identifica orice problema care ar putea aparea la nivel functiona, inclusiv pierderile de agent frigorific, afisand pe display un cod de eroare, pe care il veti putea gasi in manualul de instructiuni.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe prima treapta de putere inregistreaza 32 dB, pe cea de-a doua 35 dB, pe a treia 43 dB, iar pe ultima 50 dB. Este un sistem de climatizare rezonabil din perspectiva zgomotului, nefiind galagios.

Referitor la dimensiuni, unitatea interna masoara 78 cm lungime, 20.5 cm latime si 25.5 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg, in timp ce unitatea externa masoara 81.8 cm lungime, 32.5 cm latime si 52 cm inaltime, alaturi de o greutate de 25 de kg.

Opinii personale

Din punctul meu de vedere, Star-Light ACT-12WIFI este un aparat de aer conditionat destul de performant ce vine la pachet cu un pret cu totul avantajos. Putine sunt brand-uri care ofera un produs atat de bun, la un pret mic. Ce apreciez cel mai mult la modelul in discutie este existenta tehnologiei Wi-fi care ne permite sa controlam de oriunde aparatul. Da, de oriunde! Fie ca suntem la serviciu, in oras sau chiar in vacanta. Astfel, inainte de a ajunge acasa, pornim aparatul, iar cand deja am ajuns, in casa temperatura este perfecta.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe primele trepte este aproape insesizabil. Pe modul turbo este putin mai zgomotos, insa nu exagerat, dar oricum, cel mai probabil, veti utiliza aparatul pe cea mai puternica treapta de putere destul de rar si pe termen scurt.

Personal, mai apreciez si design-ul produsului, fiindca este unul simplu si placut, fara elemente care sa iasa in evidenta. Montat pe un perete alb, chiar s-ar camufla perfect.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au mai cumparat produsul sunt multumite de eficienta sa testandu-l atat pe modul racire, cat si pe cel de incalzire. Daca pe modul racire l-au folosit in perioada caniculara, din pacate, au fost nevoiti sa apeleze in sezonul rece si la modul incalzire si nu pentru ca si-ar fi dorit, ci pentru ca au avut probleme cu incalzirea locuintei. Cu aceasta ocazie, au putut testa foarte bine produsul si au ajuns la concluzie ca merita fiecare banut si, poate, chiar mult mai mult.

Un alt aspect despre care au mai discutat a fost tehnologia Wi-fi si aplicatia mobila compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. S-a dovedit a fi mai usor de controlat decat s-ar fi asteptat chiar si de pe telefon si nu de putine ori au apelat la aceasta varianta in detrimentul clasicei telecomenzi. In ansamblu, sunt foarte multumiti de produs si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light ACT-12WIFI

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii utile
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *