Aparat de aer conditionat TCL Elite XA73 TAC-12CHSD/XA73IFS Review si Recomandari

TCL

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

5
(12)

TCL Elite XA73 TAC-12CHSD/XA73IFS este un aparat de aer conditionat ce se remarca prin caracteristici inovatoare si performante excelente, asigurand un bun climat interior. Dar pentru inceput, este important sa aflati in continuare mai multe informatii pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Aparatul de aer conditionat TCL Elite XA73 TAC-12CHSD/XA73IFS pune la dispozitie o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU si este incadrat in clasa de eficienta enegetica A++ lar acire si A+ la incalzire. Acest lucru inseamna ca aparatul consuma putina energie, timp in care protejeaza si mediul.

Tehnologia Inverter reprezinta una dintre caracteristicile cheie ale aparatului. Aceasta permite unitatii sa ajusteze automat viteza compresorului, mentinand o temperatura constanta si reducand consumul de energie. Astfel, aparatul functioneaza mai eficient si mai silentios, prelungindu-i totodata durata de viata.

Functia Wi-Fi integrata ofera un nivel suplimentar de confort si comoditate, permitand utilizatorilor sa controleze aparatul de aer conditionat de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile. Indiferent daca esti la serviciu, in vacanta sau pur si simplu in alta camera, poti ajusta setarile unitatii pentru a asigura intotdeauna un mediu placut atunci cand ajungi acasa.

Fluxul de aer 3D este o alta caracteristica inovatoare a acestui model, asigurand o distributie uniforma a aerului rece sau cald in intreaga incapere. Aceasta se traduce printr-un confort termic optim, fara puncte reci sau calde, indiferent de locul in care te afli in camera.

Aparatul TCL Elite XA73 TAC-12CHSD/XA73IFS are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – mentine umiditatea sub control prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Autorestart – aparatul isi reia automat activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura oferind un somn linistit.
 • I feel – tranforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Eco – reduce consumul de energie timp in care asigura un bun confort in locuinta.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.
 • Turbo – intensifica pe moment activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.

Unitatea interna masoara 77.7 cm lungime, 20.1 cm latime si 25 cm inaltime, avand o greutate de 7.5 kg. Unitatea externa masoara 45.9 cm lungime, 71.2 cm latime si 27.6 cm inaltime, avand o greutate de 20 de kg.

Concluzii si Pareri

TCL Elite XA73 TAC-12CHSD/XA73IFS este un aparat de aer conditionat bine dotat, care pune la dispozitie o gama variata de functii pentru a face fata cu succes oricarei situatii. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia si confirma faptul ca isi face treaba eficient. In acelasi timp, presupune un consum redus, iar raportul calitate/pret este unul foarte bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 5 / 5. Numar note: 12

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Pareri pe scurt: TCL Elite XA73 TAC-12CHSD/XA73IFS

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Pret

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Tehnologie Inverter
 • Gama variata de functii moderne
 • Economic

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *