Aparat de aer conditionat Tesla Superior 12000 BTU WI-FI, Clasa A++, flux aer 3D, functie I Feel, Filtru lavabil, Filtru cu densitate crescuta, incalzire unitate externa, R32, TA36QQCT, alb : Review detaliat

Tesla

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

5
(12)

Tesla Superior TA36QQCT este un model de aparat de aer conditionat prevazut cu functii si tehnologii moderne ce poate asigura un confort termic optim. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aparatul de aer conditionat Tesla Superior TA36QQCT prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si face parte din clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+++ in regim de incalzire, dovedindu-se astfel a fi un aparat foarte economic.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea sa caci gratie acesteia, compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Aparatul include sistem de filtrare performant care retine particulele nocive din aer asigurand un mediu mai curat si mai sanatos. Totodata, lampa UV lupta impotriva microorganismelor, chiar si impotriva celor de dimensiuni foarte mici.

Mai mult decat atat, tehnologia Wi-fi va permite sa controlati dispozitivul de la distanta, direct de pe telefonul mobil, realizand toate setarile dorite. Astfel, aveti posibiltiatea atunci cand ajungeti acasa sa va bucurati de un mediu placut si racoros.

Tesla Superior TA36QQCT are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback catre unitatea principala.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.
 • Airflow inteligent – puteti regla pozitia de dispersie precum stilul patura, stilul dus, briza si asa mai departe.

Unitatea interna masoara 76.1 cm lungime, 29.6 cm latime si 19.6 cm inaltime, avand o greutate de 7.5 kg. Unitatea externa masoara masoara 70.5 cm lungime, 53 cm latime si 28 cm inaltime, avand o greutate de 22.5 kg.

Concluzii si Pareri

Tesla Superior TA36QQCT este o varianta de aparat de aer conditionat dotat cu functii si tehnologii moderne ce poate oferi un bun confort termic. Cumparatorii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul in discutie isi face treaba excelent. Functiile din dotare asigura un confort termic bun, iar aparatul presupune un consum redus. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 5 / 5. Numar note: 12

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Pareri pe scurt: Tesla Superior TA36QQCT

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne
 • Eficienta energetica
 • Wifi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *