Aparat de aer conditionat Tesla TA36FFCL-1232IAPC | Review si Pareri pertinente

Tesla

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Tesla TA36FFCL-1232IAPC este un model de aparat de aer conditioant modern, prevazut cu functii variate ce reusesc sa ofere un confort termic optim indiferent de sezon. Pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aparatul de aer conditionat Tesla TA36FFCL-1232IAPC este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 30 mp, valoare calculata la o inaltime standard a incaperii de 2.5 metri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului pentru ca datorita ei, compresorul are capacitatea de a isi regla automat turatiile. Astfel, atinge mai rapid temperatura dorita, iar pe cicluri lungi de functionare, poate obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare are capacitatea de a retine eficient particulele nocive oferind un aer mai curat si mai sanatos. In plus, filtrul poate fi detasat si spalat pentru a il refolosi.

Modelul in discutie are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii interesante:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in casa.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback cate unitatea principala.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto-diagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional care poate aparea inca din stare incipienta afisand pe display un cod specific.

Totodata, temperatura inima de operare pe racire este de 16 grade Celsius, iar cea maxima de 49 de grade Celsius. Temperatura minima de operare pe incalzire este de -15 grade Celsius, iar cea maxima 30 de grade Celsius. Aparatul vine la pachet si cu kit de instalare inclus.

Unitatea interna masoara 70.5 cm lungime, 28.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Pe cea mai puternica treapta de ventilare inregistreaza 53 dB.

Unitatea externa masoara 70.5 cm lungime, 27.9 cm latime si 53 cm inaltime, avand o greutate de 22.5 kg. Nivelul maxim de zgomot inregistrat este de 62 dB.

Opinii personale

Tesla TA36FFCL-1232IAPC este un model de aparat de aer conditionat care se descurca eficient, ofera un confort termic optim chiar si in zilele cu temperaturi extreme. Functiile din dotare sunt bine gandite si destul de variate, iar aparatul presupune un mod de functionare silentios. In plus, pretul cu care vine la pachet este unul rezonabil, deci poate fi o alternativa de luat in calcul.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat aparatul confirma deopotriva ca produsul in discutie isi face treaba eficient si chiar nu au ce sa ii reproseze. Restabileste foarte bine temperatura optima in casa, este usro de setat, iar intr-un timp destul de scurt disconfortul termic este eliminat. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesla TA36FFCL-1232IAPC

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Eficienta energetica
 • Functii variate
 • Filtru Lavabil
 • Silentios
 • Kit de instalare inclus

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *