Review: Aparat de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IA

Tesla

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

TESLA TA36FFML-1232IA este un aparat de aer conditionat foarte bun ce reuseste sa faca fata cu succes si temperaturilor extreme, asigurand cele mai bune conditii indiferent de sezon. Mai mult decat atat, beneficiaza si de un design foarte elegant, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aparatul de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IA prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h atat pe modul racire, cat si pe cel de incalzire. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, oferind o functionare foarte economica.

Tehnologia Inverter joaca un rol important in activitatea aparatului, caci datorita acesteia compresoruil isi poate modifica automat turatiile, obtinand mai rapid temperatura dorita. Mai mult decat atat, pe termen lung, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implemenatat este unul performant, reusind sa purifice in totalitate aerul, tinand la distanta atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si mucegaiul. In plus, filtrul se poate detasa si poate fi spalat fara probleme.

TESLA TA36FFML-1232IA dispune de cele doua functii de baza – racire si incalzire, precum si de alte functii interesante, precum ar fi:

 • Dezumidificare – se comporta asemenea unui dezumidificator, eliminand umezeala excesiva din aer.
 • Turbo – permite intensificarea activitatii aparatului pe o anumita perioada de timp, atingand mai usor temperatura dorita.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – reia in mod automat activitatea aparatului, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Sleep – ofera conditiile optime pentru un somn linistit, prevenind schimbarile bruste de temperatura.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea principala, mentinand astfel temperatura constanta.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional si va afisa pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manual.
 • Auto-curatare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului indata cu incheierea ciclului de racire, prevenind in acest mod formarea bacteriilor si a mucegaiului pe suprafata sa.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 75 cm lungime, 28.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. Dimensiunile unitatii externe sunt de 73 cm lungime, 54.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Opinii personale

TESLA TA36FFML-1232IA este un aparat care se descurca foarte bine, atat folosit pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Imi place design-ul sau elegant, iar finisajele sunt atent lucrate. De asemenea, diversitatea functiilor din dotare acopera orice nevoi si reusesc sa inlature rapid disconfortul termic. Recunosc ca mi-ar fi placut sa regasesc si functia W-fi, insa se pare ca este absenta de la acest model, dar producatorii au lansat un alt model caruia i-a fost implementata functia respectiva. Sigur ca nu influenteaza in vreun fel eficienta sa, insa ar fi fost un plus pentru mine. In ansamblu, sunt de parere ca pretul de achizitie este unul bun.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane au declarat ca aparatul functioneaza excelent si spre surprinderea lor s-a dovedit a fi si foarte silentios. De asemenea, au apreciat ca si mine partea estetica, sustinand ca se integreaza perfect intr-un living elegant. Sunt incantati de functiile din dotare, iar, in ansamblu, nu ai ce sa ii reprosezi. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: TESLA TA36FFML-1232IA

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.5/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Gama variata de functii
 • Silentios
 • Design elegant
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *