Aparat de aer conditionat TESLA TA71LLIL-2432IA – Review si Opinii generale

Tesla

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

TESLA TA71LLIL-2432IA este un aparat de aer conditionat potrivit pentru suprafete mai mari ce reuseste sa asigure un confort termic sporit. As vrea in continuare sa va prezint mai multe detalii utile cu privire la acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Aparatul de aer conditionat TESLA TA71LLIL-2432IA este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 24000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire, respectiv A+ pe modul incalzire. Cu alte cuvinte, in ciuda capacitate mari de modificare a temperaturii, aparatului reuseste sa ramana un model economic.

Tehnologia Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica automat turatiile obtinand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul foarte performant ce reuseste sa asigure o purificare complet a aerului. Astfel, va indeparta eficienta particulele fine de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii. Iar pentru ca este lavabil, poate fi spalat fara probleme, nefiind necesara inlocuirea periodica.

Aparatul este prevazut si cu tehnologia Wi-fi ce permite controlul facil al aparatului direct de pe telefonul mobil. Trebuie doar sa conectati aparatul la internet si sa descarcati aplicatia mobila compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Aceasta permite pornirea/oprirea aparatului, selectarea functiilor din dorite, semnalarea eventualelor probleme aparute, fara sa fiti prezenti la domiciliu.

TESLA TA71LLIL-2432IA dispune de functii de racire si de incalzire, dar si de alte functii utile, printre care:

 • Dezumidificare – presupune indepartea umezelii excesive care ar putea provoca formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent tinand cont de ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar, atingand mult mai usor temperatura dorita.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera care va transmite in mod regulat feedback catre unitatea principala astfel incat sa mentina temperatura constanta.
 • Auto curatare – vizeaza mentinerea curata a vaporizatorului pentru a impiedica formarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii, prevenind schimbarile bruste de temperatura.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional afisand pe display un cod specific, inclusiv scurgerile de agent frigorific.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 110 cm lungime, 33 cm latime si 23.5 cm inaltime, avand o greutate de 15 kg. Pe de alta parte, dimensiunile unitatii externe sunt de 90 cm lungime, 70 cm latime si 35 cm inaltime, avand o greutate de 45 de kg.

Opinii personale

TESLA TA71LLIL-2432IA este un aparat de aer conditionat ce reuseste sa faca fata chiar si celor mai vitrege conditii, reusind sa acopere o suprafata mare. Imi place design-ul acestuia, fiindca are o carcasa simpla, dar eleganta, ce se camufleaza perfect pe un perete alb. De asemenea, functiile din dotare sunt bine gandite astfel incat sa acopere orice nevoi.

In ceea ce priveste tehnologia Wi-fi, aceasta functioneaza fara probleme. Aplicatia mobila este usor de folosit si ruleaza chiar si atunci cand nu suntem prezenti la domiciliu. In plus, aparatul este unul silentios si economic, iar din punctul meu de vedere, ar putea fi o alegere inspirata.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au mai achizitionat acest produs sustin ca se descurca excelent, asa cum, de altfel, se si asteptau. Modifica destul de rapid temperatura din incapere, iar functiile din dotare se adapteaza perfect nevoilor lor. In plus, confirma faptul ca este un aparat destul de silentios, dar si economic, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TESLA TA71LLIL-2432IA

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate foarte mare de modificare a temperaturii
 • Sistem de filtare performant
 • Functii diversificate
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *