Review: Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 X

Trotec

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Trotec PAC 2000 X este un aparat de aer conditionat portabil pe care il putem folosi cu succes in mai multe incaperi. As putea spune chiar ca este un aparat 3 in 1 care indeplineste functia de aer conditionat, de dezumidificator, dar si de aparat de incalzit. Luand in considerare aceste aspecte, pretul este unul chiar convenabil, insa pana sa ajungem la acest punct, va invitam sa descoperiti mai multe detalii in continuare.

Este foarte important sa luati in considerare, in primul rand, capacitatea de modificare a temperaturii inainte de orice alt detaliu. Modelul in discutie este prevazut cu o capacitate de 7000 BTU/h fiind potrivit, in general, pentru dormitoare sau birouri mai mici. Mai mult decat atat, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic foarte mic, aspect pe care il apreciez foarte mult, fiindca, de regula, aparatele de aer conditionat portabile sunt mai mari consumatoare de energie electrica spre deosebire de cele fixe.

Aparatul Trotec PAC 2000 X poate fi controlat direct de pe panoul de control amplasat in partea superioara a acestuia ori cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu. Ambele variante sunt usor de utilizat, iar interfata lor este una cat se poate de intuitiva.

Este important de stiut ca aparatul raceste aerul din incapere preluand caldura, ce va fi cedata catre exterior cu ajutorul furtunului de evacuare. Furtunul de evacuare are o lungime de 1300 metri. Ventilatorul prezinta trei trepte pe care le veti adapta in functie de preferinte.

Cum aminteam mai devreme, acesta beneficiaza de functiile racire, incalzire, dezumidificare, dar si de functia timer ce permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu as putea spune ca este un nivel deranjant, in acest inregistrand aproximativ 50 dB.

Dimensiunile acestuia usnt de 28.8 x 42.8 x 62.5 cm (L x l x H) si cantareste 26.5 kg.

Opinii personale

Trotec PAC 2000 X este un aparat de aer conditionat util in foarte multe situatii si poate fi o alternativa convenabila pentru cei ce necesita racorirea ori incalzirea mai multor incaperi si nu au un buget suficient de mare pentru achizitionarea a cate unui aparat fix pentru fiecare camera. Este usor de folosit si de mutat dintr-o parte in alta, iar pentru ca beneficiaza de functia dezumdificare, il putem folosi pe tot parcursul anului pe post de dezumdificator. In concluzie, consider ca isi merita banii, iar pretul este unul convenabil.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii confirma faptul ca este un aparat care isi face treaba eficient si de care ei sunt multumiti. Il folosesc regulat, daca nu chiar zilnic, pentru dezumidificarea locuintei, iar sezonier, in regim de racire. Nu au intampinat probleme si sustin ca zgomotul produs este unul acceptabil. Din punctul lor de vedere raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Trotec PAC 2000 X

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de mutat
  • Dezumidificare, Timer
  • Eficienta energetica
  • Design placut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *