Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXJ35MW-RXJ35M – Review si Recomandari

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXJ35MW-RXJ35M este un aparat de aerconditiona ultra-performant ce face fata oricaror conditii, asigurand tot confortul de care aveti nevoie. Este un model cu totul deosebit, despre care am ales sa discutam in acest material si pe care va invitam sa il urmariti.

Aparatul de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXJ35MW-RXJ35M este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol deosebit de important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare reprezinta unul dintre cele mai performante modele de pe piata, reusind sa asigure o purificare completa a aerului. Indeparteaza atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, beneficiaza si de efect deodorizant.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. Este necesara conectarea la internet si descarcarea aplicatiei mobile. Astfel, veti putea controla aparatul chiar si de la distanta realizand toate setarile dorite.

Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXJ35MW-RXJ35M are la baza functii de racire si incalzire, precum si alte functii utile, printre care:

  • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer prevenind formarea mucegaiului in locuinta.
  • Timer – permite programarea activitatii aparatului fie zilnic, fie saptamanal.
  • Auto restart – aparatul isi poate relua in mod automat activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
  • Auto-curatare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului in vederea prevenirii dezvoltarii mucegaiului in locuinta.
  • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod specific ce va putea fi gasit in manual.
  • Flux de aer 3D – aparatul poate directiona aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, racorind uniform incaparea.
  • De noapte – protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva variatiilor bruste de temperatura.
  • Economic – presupune un mod de functiona foarte economic, insa temperatura dorita este atinsa pe o perioada mai mare de timp.
  • Putere – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura dorita.
  • Confort – presupune functionarea fara curenti de aer.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 99.8 cm lungime, 21.2 cm latime si 30. 3cm inaltime. Dimensiunile unitatii externe sunt de 76.5 cm lungime, 28.5 cm latime si 55 cm inaltime.

Opinii personale

Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXJ35MW-RXJ35M este un aparat de aer conditionat foarte performant, prevazut cu functii si tehnologii moderne, care isi fac resimtita prezenta prin eficienta aparatului. Apreciez foarte mult si design-ul elegant cu finisaje atent realizat. De asemenea, functiile din dotare reusesc sa acopere orice tipuri de nevoi, iar functia Wi-fi reprezinta un real ajutor caci putem programa de oriunde aparatul, nu trebuie sa fim neaparat prezenti la domiciliu.

Chiar daca este ceva mai scump decat alte modele din aceeasi gama, consider ca dotarile si calitatea produsului in sine justifica diferenta de pret.

Pareri de la alti cumparatori

Cei care au achizitionat produsul sunt foarte multumiti de performantele acestuia si sustin ca este intr-adevar un aparat de inalta calitate. Modifica foarte rapid temperatura din camera, in timp ce unitatea interna asigura o functionare foarte silentioasa. Utilizeaza foarte des aplicatia mobila si pornesc aparatul inainte de a ajunge acasa, astfel ca in momentul in care au ajuns, in locuinta este temperatura ideala. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXJ35MW-RXJ35M

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Multe functii moderne
  • Tehnologie Wi-fi
  • Sistem de filtrare performant
  • Silentios si economic

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *