Aparat de aer conditionat Ariston PRIOS 25 Wi-Fi Review si Pareri utile

Ariston

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Ariston PRIOS 25 Wi-Fi este un aparat de aer conditionat prevazut cu functii moderne ce poate asigura conditiile optime indiferent de sezon. Dar pentru inceput, va propunem sa aflati mai multe informatii utile despre produs pentru a verifica daca este in concordanta cu nevoile voastre.

Aparatul de aer conditionat Ariston PRIOS 25 Wi-Fi prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, timp in care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand astfel un consum energetic scazut.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului pentru ca datorita acesteia compresorul isi poate ajusta automat turatiile. Temperatura setata este atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat include filtru de platina ce asigura o purificare eficienta a aerului astfel incat intreaga familie sa se bucure de un aer mai curat si un mediu mai sanatos.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea facila a aparatului direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei. Astfel, fie ca va aflati sau nu la domiciliu, puteti porni sau opri aparatul direct de pe telefon, respectiv veti putea realiza toate setarile dorite.

Ariston PRIOS 25 Wi-Fi are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – presupune reglarea umiditatii din aer, pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera si transmite feedback catre unitatea principala.
 • Auto-curatare – permite mentinerea uscata a vaporizatorului impiedicand dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Sleep – protejeaza somnul impiedicand modificarile bruste de temperatura, timp in care aparatul opereaza in regim silentios.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional aparuta afisand pe display un cod specific.

Asadar, aparatul de aer conditionat Ariston PRIOS 25 Wi-Fi este un produs care se descurca eficient beneficiind de functii moderne si sisteme inteligente. Clientii s-au aratat multumiti de el si sustin ca functioneaza foarte bine, atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire. Apreciaza, totodata, si diversitatea functiilor din dotare, precum si modul silentios de operare. Il recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Review pe scurt: Ariston PRIOS 25 Wi-Fi

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Wi-fi
 • Functii moderne
 • Economic
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *